Novemberben itt a Mezzo!

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az Operaverseny és Fesztivál a Mezzo Televízióval megkezdte a jegyek árusítását a novemberi fesztiválra, melynek keretében ismét operák, rendezők, énekesek szállnak versenybe a fődíjakért a Szegedi Nemzeti Színházban november 3. és 17. között – tájékoztat az Operaverseny és Fesztivál a Mezzo Televízióval sajtóközleménye.

A versenyprodukciók hazai bemutatóikat követően érkeznek Magyarországra, New York-ból (USA) Ostravából (Cseh Köztársaság), Bienne-ből (Svájc), Debrecenből és Gdansk-ból (Lengyelország). Minden előadás két-két alkalommal lesz látható a Fesztiválon.
41 ország 381 énekeséből az Operaverseny döntőjébe 14-en jutottak, őket – köztük 3 magyar operaénekest, Balczó Pétert, Nyári Zoltánt és Rácz Ritát – láthatjuk az operák versenyszerepeiben novemberben, Szegeden.
Az előadásokat a 2008-as évhez hasonlóan közvetíti a Mezzo Televízió. A legjobb énekes és a legjobb produkció közönségdíjaira pedig a közönség szavazatait is várják a szervezők.
A jegyek árai a tavalyihoz képest nagyon kedvezően módosultak, ami nagyrészt a verseny helyszínétől, Szeged városától kapott támogatásnak köszönhő – szól a sajtóközlemények. Az előadások pontos rendje, valamint a jegyárak a fesztivál honlapján tekinthetők meg.

Default thumbnail
Előző sztori

Japán és magyar győzelem a szegedi kortárs zenei versenyen

Következő sztori

Kiállítás: A tojás, ami átváltozik

Legutóbbi hasonló cikkek