Bulvár

Megállították az M5-ös Szeged felé tartó forgalmát

Megállították az M5-ös Szeged felé tartó forgalmát

2009. július 28., kedd
Megállították az M5-ös Szeged felé tartó forgalmát

Sampon borult az úttestre az M5-ös autópályán egy kedd reggeli balesetben, eltávolítása miatt egy időre teljes szélességében megállították a Szeged felé tartó forgalmat a főváros közelében - közölte az autópálya-ügyelet az MTI-vel. Az M0-ás autóúton Halásztelekig állnak a feltorlódott járművek.

A baleset az M0-ás két szakasza között történt. Két, Kecskemét felé tartó kamion ütközött össze, a rakomány - sampon és egyéb tisztítószerek - az útra borult. Jelenleg a tűzoltók próbálják meg lelocsolni az úttestről a burkolatot csúszóssá tevő vegyiárut, emiatt egy rövid időre az út teljes keresztmetszetében megállították a Szeged felé tartó forgalmat - mondta

Molnár Zsolt

ügyeletes. Hozzátette: a lezárás miatt már Halásztelekig áll a sor az M0-ás autóúton. Torlódásra kell számítania annak is, aki az M5-ös autópályáról hajt fel az M0-ásra az M1-es felé, mert az M0-ás 28-as kilométerénél egy személygépkocsi és egy kamion ütközött össze, a forgalom egy sávon haladhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.