Közélet

Bíróság előtt a cigánytelep-felszámolási pályázat győztese

Bíróság előtt a cigánytelep-felszámolási pályázat győztese

2009. július 23., csütörtök
Bíróság előtt a cigánytelep-felszámolási pályázat győztese

A cigánytelepek felszámolásáért indult programok győztesei között olyan szervezet is szerepel, amelynek vezetője ellen 2007 óta éppen ilyen jellegű csalás miatt folyik bírósági eljárás – értesült a Magyar Nemzet.

A lap a pályáztató szociális tárca felelősségére is rákérdez, mivel úgy nyerhette el a romatelep-felszámolási program kivitelezését egy konzorcium, hogy a tagjai között a Roma Polgárjogi Mozgalom (RPM) Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szervezete is ott van, amelynek vezetője a 2007 óta bírósági eljárás alá vont

Dancs Mihály

. Dancs folytatólagosan, üzletszerűen elkövetett csalás miatt áll bíróság előtt, mivel Olaszliszkán olyan „szocpollakásokat” épített, melyekbe csak papíron költöztek be a lakók, majd a lakhatási engedély beszerzése után az építőanyagot elbontva újabb fantomlakásokat építettek belőle.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.