Puljezević visszatér Szerbiába

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

puki2A VajdaságMA információja szerint a PICK Szeged kapusa, a szerb származású Nenad Puljezević a következő idényben a szerb Szuperligában második helyezett Kolubara együttesében folytatja pályafutását.

A lazareváci klub vezetői szerint a magyar válogatottságot az idén lemondó Puljezević (aki ennek ellenére szerepel Hajdu János szlovákok elleni keretében, s amennyiben egészséges lesz, pályára is lép) néhány napon belül aláírja új, három évre szóló szerződését – írja a VajdaságMA. A Kolubara kézilabdaklub elnöke, Vladan Jovičić megerősítette, hogy a 36 éves kapus a lazareváci együttest erősíti majd.

„Az információ hiteles, a tárgyalások végéhez érkeztünk: 90 százalékban biztos, hogy a 2009/2010-es idényben Puljezević áll majd a kapuban” – mondta Jovičić a portálnak. Várható volt, hogy a magyar bajnokság végeztével, melyben a Pick Szeged ezüstérmes lett, Puljezević távozik a tisza-parti együttestől, ugyanis az utóbbi időben sokan kritizálták, mivel a mérkőzéseken hiányzott belőle az a tűz, ami miatt egykor a szurkolók kedvence volt, és egyes információk szerint pénzügyi vita is kialakult a klubvezetés és a játékos között. A 195 centiméter magas Puljezević 2002-ben igazolt a szegedi klubba, előtte a belgrádi Crvena zvezda és a montenegrói Lovćen játékosa volt.

Default thumbnail
Előző sztori

Dr. Szanyi Tibor betiltása

Következő sztori

Orbán: Aki erős Magyarországot akar, a Fideszre szavaz

Legutóbbi hasonló cikkek