Sport

Puljezević visszatér Szerbiába

Puljezević visszatér Szerbiába

2009. június 5., péntek
Puljezević visszatér Szerbiába
puki2

A VajdaságMA információja szerint a PICK Szeged kapusa, a szerb származású Nenad Puljezević a következő idényben a szerb Szuperligában második helyezett Kolubara együttesében folytatja pályafutását.

A lazareváci klub vezetői szerint a magyar válogatottságot az idén lemondó

Puljezević

(aki ennek ellenére szerepel Hajdu János szlovákok elleni keretében, s amennyiben egészséges lesz, pályára is lép) néhány napon belül aláírja új, három évre szóló szerződését - írja a

VajdaságMA

. A Kolubara kézilabdaklub elnöke, Vladan Jovičić megerősítette, hogy a 36 éves kapus a lazareváci együttest erősíti majd. „Az információ hiteles, a tárgyalások végéhez érkeztünk: 90 százalékban biztos, hogy a 2009/2010-es idényben Puljezević áll majd a kapuban" - mondta

Jovičić

a portálnak. Várható volt, hogy a magyar bajnokság végeztével, melyben a Pick Szeged ezüstérmes lett, Puljezević távozik a tisza-parti együttestől, ugyanis az utóbbi időben sokan kritizálták, mivel a mérkőzéseken hiányzott belőle az a tűz, ami miatt egykor a szurkolók kedvence volt, és egyes információk szerint pénzügyi vita is kialakult a klubvezetés és a játékos között. A 195 centiméter magas Puljezević 2002-ben igazolt a szegedi klubba, előtte a belgrádi Crvena zvezda és a montenegrói Lovćen játékosa volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.