/

Négy autót loptak egy autókereskedésből

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Több járművet tulajdonítottak el egy szegedi autókereskedésből a hétvégén, mely ügyben a lakosság segítségét is kéri a rendőrség – adta hírül Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Ismeretlen tettesek szombat és vasárnap dél között behatoltak az egyik szegedi alsóvárosi autókereskedésbe, és négy nagy értékű gépkocsit tulajdonítottak el, melyek értéke összesen megközelíti a 30 millió Ft-ot.

Az eltulajdonított járművek a következők:

1. 1 db BMW 530 D típusú fekete színű személygépkocsi LNU-979 forgalmi rendszámmal.
2. 1 db BMW 320 D típusú fekete színű személygépkocsi LNZ-053 forgalmi rendszámmal.
3. 1 db AUDI A4 2.0 TDI S-line típusú sötétszürke színű személygépkocsi forgalmi rendszám nélkül
4. 1 db VW Passat CC típusú pezsgőmetal színű személygépkocsi forgalmi rendszám nélkül

Az elvitt gépkocsik magas kategóriájú, értékes járművek. Az ügyben a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytat nyomozást lopás bűntette gyanúja alapján.
A járművek mielőbbi megtalálása végett a rendőrség a lakosság segítségét is kéri. Aki látta ezen járművek valamelyikét, illetőleg tud hollétükről, jelentkezzen a CSMRFK Bűnügyi Osztályán munkaidőben a 62/562-400-as szám 13-40-es mellékén, munkaidőn túl a 107, 112-es rendőrségi segélyhívón, vagy a Telefontanú 06-80/555-111-es számán.

Előző sztori

Több mint kétmilliárdos adócsalást derítettek föl a vámosok

Következő sztori

Megválasztották a Legfelsőbb Bíróság elnökét