Molnár Tamás Szegeden pólózik tovább

Cikkünk frissítése óta eltelt 13 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Molnár Tamás a bajnoki bronzérmes Domino Honvéd után a Szeged-Beton VE idén LEN Kupa-győztes csapatában folytatja vízilabda-pályafutását.

A válogatottól a tavaly nyári, pekingi ötkarikás játékok után háromszoros olimpiai bajnokként elköszönt center szerződtetéséről a klub honlapja adott hírt csütörtökön.
A 33 esztendős Molnár Tamás, aki kétéves szerződést írt alá a csongrádiakhoz, gyakorlatilag hazatér, hiszen Szegeden született, és annak idején itt indult pólós karrierje.
“Egy hároméves megkeresés eredménye a mostani megállapodás, tehát nem új dologról van szó – nyilatkozta az MTI-nek Molnár Tamás. – Most mondtam igent a Szegednek, bár a végén már a Honvéddal is meg tudtam volna egyezni. A Szeged esetében az a vonzó, hogy ebben az évben a LEN Kupát is meg tudta nyerni, idehaza meg mindig rájátszásra esélyes csapata van. Amellett adott az érzelmi alap is, hiszen éveken át, egészen 1998-ig ott vízilabdáztam, s a feleségem is szegedi kötődésű. Az új bajnokságban négy-öt, vagy akár hat csapat is okkal pályázik a legjobb négybe, reálisan a Szegednek ott a helye a rájátszásban. A játékosmozgásokat elnézve az ob I-ben a következő szezonban nem lesz akkora a Vasas és az Eger fölénye, sokkal kiegyensúlyozottabb mezőnyben dől majd el a bajnoki sorrend.”

Előző sztori

MDF: liberálisok konzervatív álarcban?

Következő sztori

Fallabda: Szegedi sikerek az utánpótlás-ob-n