Sport

Molnár Tamás Szegeden pólózik tovább

Molnár Tamás Szegeden pólózik tovább

2009. június 11., csütörtök
Molnár Tamás Szegeden pólózik tovább

Molnár Tamás a bajnoki bronzérmes Domino Honvéd után a Szeged-Beton VE idén LEN Kupa-győztes csapatában folytatja vízilabda-pályafutását.

A válogatottól a tavaly nyári, pekingi ötkarikás játékok után háromszoros olimpiai bajnokként elköszönt center szerződtetéséről a klub honlapja adott hírt csütörtökön. A 33 esztendős Molnár Tamás, aki kétéves szerződést írt alá a csongrádiakhoz, gyakorlatilag hazatér, hiszen Szegeden született, és annak idején itt indult pólós karrierje. "Egy hároméves megkeresés eredménye a mostani megállapodás, tehát nem új dologról van szó - nyilatkozta az MTI-nek

Molnár Tamás

. - Most mondtam igent a Szegednek, bár a végén már a Honvéddal is meg tudtam volna egyezni. A Szeged esetében az a vonzó, hogy ebben az évben a LEN Kupát is meg tudta nyerni, idehaza meg mindig rájátszásra esélyes csapata van. Amellett adott az érzelmi alap is, hiszen éveken át, egészen 1998-ig ott vízilabdáztam, s a feleségem is szegedi kötődésű. Az új bajnokságban négy-öt, vagy akár hat csapat is okkal pályázik a legjobb négybe, reálisan a Szegednek ott a helye a rájátszásban. A játékosmozgásokat elnézve az ob I-ben a következő szezonban nem lesz akkora a Vasas és az Eger fölénye, sokkal kiegyensúlyozottabb mezőnyben dől majd el a bajnoki sorrend."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.