Közélet

Közösen demonstrált a Jobbik és a Magyar Gárda

Közösen demonstrált a Jobbik és a Magyar Gárda

2009. június 4., csütörtök
Közösen demonstrált a Jobbik és a Magyar Gárda
jobbikjun4

A trianoni békediktátum 89. évfordulóján közös megemlékezést tartott Szegeden a Jobbik Magyarországért Mozgalom helyi alapszervezete és a Magyar Gárda Csongrád megyei szervezete.

A Jobbik és a Magyar Gárda 16 órakor az Aradi Vértanúk terén, a Turul-szobornálemlékezett a Magyarországot megcsonkító, 1920. június 4-én aláírt békediktátumra. Beszédet mondott a szegedi alapszervezet elnökségi tagjai közül

Varga Antal,

valamint

Rácz Tibor

alelnök. A mintegy 100 résztvevő - az őket kísérő 30-40 egyen-, illetve civil ruhás rendőr kíséretében - fél hat tájban a román főkonzulátus épülete elé vonult, eközben revizionista jelszavakat skandáltak. A főkonzulátus előtt

Ö. Kovács Márton

helyi alelnököt és

Tóth Pétert,

a szegedi alapszervezet elnökét hallgathatták meg az egybegyűltek. Elhangzott: amennyiben a Jobbik Magyarországért Mozgalom a sikeres június 7-i választás eredményeként bekerül az Európai Parlamentbe, a jelenlegi pártokénál sokkal keményebb és hatékonyabb nemzeti érdekvédelmet folytat majd - mind az anyaországi magyarok, mind pedig a határokon túli nemzettársaink vonatkozásában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.