Közélet

Kozma: Közös a felelősség, kiengedtük a szellemet...

Kozma: Közös a felelősség, kiengedtük a szellemet...

2009. június 8., hétfő
Kozma: Közös a felelősség, kiengedtük a szellemet...

Az MSZP részéről Kozma Józsefet, a szocialista párt szegedi elnökét kértük meg az EP-szavazás lezárultával, hogy értékelje az eredményeket, pártja szereplését.

A politikus portálunknak azt mondta, hogy az előzetes számítások igazolódtak be, az alacsony részvétel, ami a kisebb pártoknak kedvezett. A Jobbik szereplése elgondolkodtató, pontosan kell látni, hogy milyen politika vezethetett oda, hogy kiengedtük a szellemet a palackból, mert ez bizony közös felelősség. Kozma szerint a radikálisok térnyerése semmiképpen sem kedvez az országnak. Szegeden azonban az országos átlaghoz viszonyítva lényegesen jobb eredmény született az MSZP szempontjából, ami jó jel. Most le kell vonni a tanulságot minden egyes politikai szereplőnek, hogy ki-ki a maga területén mit tett, vagy mit nem azért, hogy ezek az eredmények születtek - fogalmazott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.