Nyitott uszodában is izzadt a Beton

Cikkünk frissítése óta eltelt 14 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A vártnál sokkal nehezebben indult a LEN-kupa-győztes Szeged Beton számára az 5-8. helyért zajló rájátszás: Varga Tamásékat komoly küzdelemre késztette a BVSC Újszegeden.

A férfi vízilabda OB I 5-8. helyéért folytatott rájátszás első fordulójában a BVSC-t fogadta a Szeged Beton az immár sátor nélküli újszegedi sportuszodában, pontban szombat délben. Talán a szokatlan időpont okozta, talán az, hogy a LEN-kupa-győzelmet követően még nem tudott újra felpörögni a Kásás-legénység, de a vasutasok bizony kis híján pontot csentek az esélyes otthonában. A Beton végül két góllal nyert, de a továbbiakban – a Pécs és az Újpest ellen – sokkal jobb teljesítményre lesz szüksége, ha oda kíván érni a jövő évi LEN-kupa-szereplést érő 5. helyre.

Férfi vízilabda OB I, az 5-8. helyért: Szeged Beton – BVSC-Zugló 8-6 (1-1, 3-2, 2-2, 2-1). Szeged, 100 néző. V: Székely Z., Fekete.
Szeged: Baksa – Vejzagics, Lehmann 1, Varga P. 2, Komlósi, Milos Korolija 1, Varga T. 1. Csere: Török, Juhász Zs. 1, Mihajlo Korolija 2, Éles, Kuncz. Edző: Kásás Zoltán.
BVSC: Decker A. – Pecz 1, Szabó P., Nagy S., Ambrus 2, Németh I Zs., Galambos 2. Csere: Manga, Simon, Zsoldos, Keresztes 1, Csóka. Edző: Vincze Balázs.
Gól – emberelőnyből: 11/1, ill. 8/2.
Gól – ötméteresből: 1/0, ill. 1/1.
Kipontozódott: Németh I Zs. (20.), Manga (23.).

Előző sztori

Labdarúgás: A friss szombati eredmények

Következő sztori

A Balkán kapuja