Közélet

Már a szegfűjét is elveszti az MSZP?

Már a szegfűjét is elveszti az MSZP?

2009. április 3., péntek
Már a szegfűjét is elveszti az MSZP?

A „mindent bevetni a túlélésért" taktikának a része lehet, hogy a szocialisták szegfűt szegnek? Az MSZP egyik csepeli képviselője mindenesetre lehet, hogy idő előtt ellőtte a következő „nagy" húzását a szocialista pártnak - találgatja cikkében a Magyar Nemzet, hogy vajon miért kampányol az MSZP képviselője a megszokott szegfűs szimbólum helyett pipával.

Csonka „V" betű vagy pipajel: Csepelen erre cserélték le a szocialista párt megszokott szegfűs logóját. A

Csepel.info

értesülései szerint a párt marketing-tanácsadói a budapesti kerületben tesztelik az új emblémát. Ez a lehetőség már csak azért is elképzelhető, mert egy szimpla helyi képviselő-választáshoz képest az MSZP kifejezetten drága, inkább országgyűlési kampányokban megszokott marketingeszközöket vet be, még autóbuszokon is reklámozzák jelöltjüket. A hírportál úgy tudja, a másik oka a váltásnak az lehet, hogy miután különös kegyetlenséggel meggyilkolták

Takács Józsefet

, az MSZP csepeli képviselőjét, és a gyilkosságra való felbujtással a képviselő frakciótársát,

Deme Gábort

vádolják, a párt nem akarja a hivatalos szimbólumot Csepelen használni. A teljes cikk az

mno.hu-n itt

olvasható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.