Egy isteni családi nap Dorozsmán

Cikkünk frissítése óta eltelt 13 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egész napos, kulturális és játékos programokkal várja a dorozsmai plébánia a szórakozni vágyó családokat szombaton reggel kilenc órára a Petőfi Sándor Művelődési Ház udvarára. Kézműves foglalkozások, vetélkedők, főzőverseny és más izgalmas kaland színesíti a napot, amit öt órakor szentmise zár majd.

„Ez az első ilyen jellegű rendezvényünk, amit a művelődési házzal közösen szerveztünk” – avat be a részletekbe Illyés Zsolt káplán, az esemény főszervezője. „Délelőtt folyamán kézműves foglalkozások lesznek, az íjászattal és a lovászattal is megismerkedhetnek kicsik s nagyok egyaránt. A pörköltfőző verseny ‘végeredményeinek’ elfogyasztása után játékos vetélkedők kezdődnek, és bohócok is fellépnek majd. Öt órakor pedig szentmisét tartunk” A káplán reméli, hogy sikerül majd hagyományt teremteni és ezen túl minden évben összejönnek a környék családjai egy felhőtlen, békés napra a hétköznapok zakatolását feledve.

Előző sztori

Középpontban a serdülők környezettudata

Következő sztori

A Parkinson-kór világnapja Szegeden