Szórakozás

Egy isteni családi nap Dorozsmán

Egy isteni családi nap Dorozsmán

2009. április 17., péntek
Egy isteni családi nap Dorozsmán

Egész napos, kulturális és játékos programokkal várja a dorozsmai plébánia a szórakozni vágyó családokat szombaton reggel kilenc órára a Petőfi Sándor Művelődési Ház udvarára. Kézműves foglalkozások, vetélkedők, főzőverseny és más izgalmas kaland színesíti a napot, amit öt órakor szentmise zár majd.

„Ez az első ilyen jellegű rendezvényünk, amit a művelődési házzal közösen szerveztünk" - avat be a részletekbe

Illyés Zsolt

káplán, az esemény főszervezője. „Délelőtt folyamán kézműves foglalkozások lesznek, az íjászattal és a lovászattal is megismerkedhetnek kicsik s nagyok egyaránt. A pörköltfőző verseny 'végeredményeinek' elfogyasztása után játékos vetélkedők kezdődnek, és bohócok is fellépnek majd. Öt órakor pedig szentmisét tartunk" A káplán reméli, hogy sikerül majd hagyományt teremteni és ezen túl minden évben összejönnek a környék családjai egy felhőtlen, békés napra a hétköznapok zakatolását feledve.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.