Közélet

Pénteken ismét szurkolói ankét a Gól büfében

Pénteken ismét szurkolói ankét a Gól büfében

2009. március 4., szerda
Pénteken ismét szurkolói ankét a Gól büfében

Évadnyitó szurkolói ankétot szervez a szegedi focibarátok számára a SZEGEDma.hu internetes újság szerkesztősége és az Együtt a Szegedi Labdarúgásért szurkolói mozgalom. Terítéken a Volán és az FK tavaszi tervei, illetve a szegedi foci jövője!

Ahogy azt a labdarúgás szegedi szerelmesei már megszokhatták, a szezon kezdetén és végén beszélgetésre hívja Szeged két reprezentatív alakulatát a SZEGEDma.hu és az Együtt a Szegedi Labdarúgásért.

A tavaly nyári ankétot

követően áttettük székhelyünket a stadion környékére, s

a téli rendezvény

sikerén felbuzdulva a helyszín marad a Gól presszó. Egy nappal az NB III tavaszi nyitófordulójának megyei rangadója, a Tisza Volán SC – Hódmezővásárhelyi FC derbi előtt vendégeink lesznek a Tisza Volán SC NB III-as és az FK 1899 Szeged megyei III. osztályú labdarúgócsapatának vezetői, edzői és játékosai. A téma: az együttesek tervei a tavaszi szezonban, a szegedi labdarúgás jövője. Az esten bemutatkoznak a két kék-fekete gárda új szerzeményei is.

A beszélgetés ideje:

2009. március 6. (péntek) 18 óra.

Helyszín: Gól presszó

(a Felső Tisza parti stadion közelében).

Minden kedves szurkolót nagy szeretettel vár immár hagyományos szurkolói ankétján a www.szegedma.hu és az Együtt a Szegedi Labdarúgásért!

A pénteki ankétig pedig lehet szavazni a jobb oldali menüsávban, A hét kérdése rovatunkban: Ön szerint legyőzi a Tisza Volán SC a Hódmezővásárhelyi FC-t a bajnoki rajton?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.