/

Megvacsoráztak nőnapi játékunk nyertesei

Cikkünk frissítése óta eltelt 13 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Aki egyedi meglepetéssel szeretett volna kedveskedni szíve választottjának nőnap alkalmából – elkerülvén a „leugrok egy virágért” közhelyízű „megemlékezést” -, az nagyon jól választott, ha kilátogatott a Virágpaletta növényáruházba, ahol számtalan különleges virág mellett apróbb ajándéktárgyakat is talált. De az igazán emlékezetes estére azoknak volt esélyük, aki részt vettek a SZEGEDma.hu, a Virágpaletta és a Gőry Pince és Terasz étterem közös játékában. Két szerencsés pár egy vacsorát nyert a Gőryben és gyönyörű virágcsokrot.

Losonczi Zsolt és felesége, Losoncziné Róth Éva (felső képünkön) négy gyermeket hagytak a dédire, aki természetesen örömmel fogadta a pesztrálást. A két fiú és két lány mellett a házaspárnak nem sok lehetősége van vendégségbe járni, ezért külön öröm számukra, hogy másfél év után ismét kettesben vacsorázhattak Szeged egyik legismertebb éttermében.

Pálfi Tímea és Nagy Péter (alul) egy ifjú szerelmespár, akik még csak tervezik a közös családot. Ők sem töltik túl gyakran estéiket éttermekben, ezért számukra is különleges élmény volt a vasárnapi nap. Ahogy Nagy Péter – aki mellesleg a Szegedi Lelkesedés SK többszörös országos bajnok, egyetemi-főiskolai világbajnoki ezüstérmes súlyemelője – fogalmazott: ez a meglepetések estéje.

A párok asztalának dísze pedig a Virágpaletta gyönyörű rózsacsokra volt, amit Gyurisné Szász Ágnes, a virágkereskedés ügyvezetője adott át.

Előző sztori

Utazási börze: Előnyben a szomszédos országok

Következő sztori

Civil összefogás: Nem a fák tehetnek a kezelő hanyagságáról!