Bulvár

Kocsmabetörés - a lakók jelentették

Kocsmabetörés - a lakók jelentették

2009. március 18., szerda
Kocsmabetörés - a lakók jelentették

Lakossági bejelentés alapján sikerült megelőzni egy kocsmabetörést Szegeden. A Szegedi Rendőrkapitányság lopás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt két férfit vet őrizetbe és a mai napon előterjesztést tesz az ügyészség felé előzetes letartóztatásuk indítványozására - tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A Szegedi Rendőrkapitányság segélyhívó számára mára virradó éjszaka érkezett bejelentés, mely szerint egy zárva lévő kocsma udvarán két személy tartózkodik, és gyanúsan viselkedik. A helyszínre irányított járőrök intézkedés alá vontak egy 40 éves kisteleki és egy 33 éves szegedi férfit. Előbbi ruházatának átvizsgálása során zárnyitásra alkalmas eszközök kerültek elő. Előállításuk során kiderült, hogy már mindketten számos alkalommal voltak büntetve vagyon elleni bűncselekmények miatt. Kihallgatásuk során tagadták, hogy bűncselekmény elkövetésére készültek volna - tudatta a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.