Kalmár Ferenc: Készüljünk a választásokra!

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Több mint másfélszáz lelkes segítő részvételével tartott összejövetelt hét közepén az Alsóvárosi Művelődési Házban a Fidesz Csongrád megyei 3-as választókerületének (Szeged) vezetője, Kalmár Ferenc – értesült a SZEGEDma.hu.

A rendezvényen a résztvevők egyperces néma csenddel emlékeztek meg a kultúrháznak a közelmúltban tragikusan fiatalon elhunyt igazgatójáról, Koháriné Kocsispéter Éváról, továbbá a szintén nemrég elhalálozott Kovács Zoltánról, a Szegedi Erdélyi Kör vezetőjéről.

Az esten, melyet színvonalas, zenés, táncos, verses műsor színesített, elsőként Haág Zalán önkormányzati képviselő, a Fidesz és a KDNP szegedi elnökségének tagja tartott beszédet. A téma a politikai kommunikáció volt. A városatya a Gyurcsány Ferenc és Botka László cselekvésképtelensége és költséges hazugsággépezete közötti párhuzamról szólt, és megvonta a szegedi szocialisták hétéves uralmának mérlegét. Figyelmeztetett arra is, hogy a közvélemény-kutatások ellenére sincs lefutva semmi, hiszen a kétségbeesett szocialisták ismét lejárató kampánnyal igyekeznek majd megőrizni hatalmukat.

Kalmár Ferenc önkormányzati képviselő, választókerületi elnök a következő másfél évről beszélt, melyben kampányok követnek kampányokat: európai parlamenti választás, országgyűlési választások, önkormányzati voksolás. A KDNP országos alelnöke segítséget kért a jelenlévőktől a Szövetség remélt szegedi választási győzelme érdekében, a munkához pedig sok erőt és jó egészséget kívánt a jelenlévőknek.

A beszédeket követően Kalmár Ferenc és Péter Szilveszter önkormányzati képviselő (Fidesz) válaszolt a felmerülő kérdésekre.

Az estet vacsora és jó hangulatú, kötetlen beszélgetés zárta.

Előző sztori

Szolnokon újabb kulcsmeccset vív az SZTE-Szedeák

Következő sztori

1 százalék a Tisza Volán-fociért