Bulvár

Kiraboltak egy szegedi pénzintézetet

Kiraboltak egy szegedi pénzintézetet

2009. február 6., péntek
Kiraboltak egy szegedi pénzintézetet

Kiraboltak egy takarékszövetkezeti fiókot pénteken a déli órákban Szegeden, a Tarján városrészben - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

Az elsődleges adatok szerint az egyik takarékszövetkezeti fiókba egy ismeretlen férfi belépett, s arcát rögtön eltakarta egy fehér maszkkal. A 25-30 körüli férfi kezében egy fegyvernek látszó tárgyat tartva a pulthoz lépett, s felszólította az egyik alkalmazottat, adja át neki a pénzt - tudatta Pál János, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Miután zsákmányát megkapta, a 165-170 centiméter magas, zömök testalkatú, szabadidőnadrágot, hosszú szürke felsőt és kötött sapkát viselő férfi gyalogosan távozott - közölte az alezredes. A fiókban az alkalmazottak mellett ügyfelek is voltak, akik a rablást követően értesítették a rendőrséget. A férfi után eredtek, aki azonban a panelépületek között eltűnt - tette hozzá a szóvivő. A takarékszövetkezetben nem volt biztonsági őr, s az esetről felvétel sem áll rendelkezésre - tudatta Pál János. A rendőrség nagy erőkkel megkezdte, a szemlét, adatgyűjtést és tanúkutatást, s kutyák segítségével is igyekeznek az elkövető nyomára bukkanni - tapasztalta a helyszínen az MTI tudósítója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.