/

Kiraboltak egy szegedi pénzintézetet

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Kiraboltak egy takarékszövetkezeti fiókot pénteken a déli órákban Szegeden, a Tarján városrészben – tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

Az elsődleges adatok szerint az egyik takarékszövetkezeti fiókba egy ismeretlen férfi belépett, s arcát rögtön eltakarta egy fehér maszkkal. A 25-30 körüli férfi kezében egy fegyvernek látszó tárgyat tartva a pulthoz lépett, s felszólította az egyik alkalmazottat, adja át neki a pénzt – tudatta Pál János, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Miután zsákmányát megkapta, a 165-170 centiméter magas, zömök testalkatú, szabadidőnadrágot, hosszú szürke felsőt és kötött sapkát viselő férfi gyalogosan távozott – közölte az alezredes.
A fiókban az alkalmazottak mellett ügyfelek is voltak, akik a rablást követően értesítették a rendőrséget. A férfi után eredtek, aki azonban a panelépületek között eltűnt – tette hozzá a szóvivő.
A takarékszövetkezetben nem volt biztonsági őr, s az esetről felvétel sem áll rendelkezésre – tudatta Pál János.
A rendőrség nagy erőkkel megkezdte, a szemlét, adatgyűjtést és tanúkutatást, s kutyák segítségével is igyekeznek az elkövető nyomára bukkanni – tapasztalta a helyszínen az MTI tudósítója.

Előző sztori

Boros Imre: Államcsőd, a harmadik köztársaság vége

Következő sztori

Szombat-vasárnap: Andy Warhol-kiállítás a Reökben