Bulvár

Őrizetbe vették a szerdai szegedi halálos baleset okozóját

Őrizetbe vették a szerdai szegedi halálos baleset okozóját

2009. február 5., csütörtök
Őrizetbe vették a szerdai szegedi halálos baleset okozóját

A rendőrség őrizetbe vette azt a férfit, aki szerdán halálos közlekedési balesetet okozott Szeged határában, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t csütörtökön.

A helyszínelés adatai szerint egy traktort előzött Szeged határában egy Sándorfalva felé tartó személygépkocsi, a szemből érkező autó vezetője - hogy az ütközést elkerülje - fékezett, majd félrerántotta a kormányt - mondta Szenti Szabolcs. A vétlen autó vezetője, miután az útról letért, visszarántotta a kormányt, s összeütközött a traktorral. A gépkocsi vezetőjét, egy 44 éves sándorfalvi nőt a tűzoltók szabadították ki a roncsból. Súlyos, életveszélyes sérüléssel szállították el a mentők, a kórházban azonban életét vesztette - közölte a szóvivő. A szabálytalanul előző gépkocsi vezetője segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. A rendőrségnek sikerült azonosítania a sofőrt, egy 37 éves szegedi férfit, akit őrizetbe vettek és kezdeményezték előzetes letartoztatását. A férfi ellen halálos baleset gondatlan okozásának vétsége és segítségnyújtás elmulasztása miatt indult büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.