Közélet

Beiktatták az új Csongrád megyei főjegyzőt

Beiktatták az új Csongrád megyei főjegyzőt

2009. február 19., csütörtök
Beiktatták az új Csongrád megyei főjegyzőt

„Legszívesebben magamhoz adnék használati utasítást"- ezzel a gondolattal köszöntötte kollégáit az új megyei főjegyző. Kovalcsik Andrea azt szeretné, hogy az elmúlt években megszerzett tapasztalatait, tudását közösen tudják hasznosítani a megye érdekében. A távozó főjegyzőt, Csonkáné Balda Ilonát a közgyűlési elnök, Magyar Anna a hivatal dolgozói nevében egy csokor virággal és ajándékkal búcsúztatta - tájékoztatott a Csongrád Megyei Közgyűlés Sajtószolgálata.

Megköszönte a leköszönő főjegyző,

Csonkáné Balda Ilona

munkáját

Magyar Anna

, a Csongrád Megyei Közgyűlés elnöke. A távozó főjegyző, aki másfél évig töltötte be ezt a tisztséget, kollégái munkáját méltatta, és elmondta, a gazdasági problémák miatt sok nehéz helyzetet kellett megoldaniuk, ám mindenki részt vett a munkában, és ez most is, és a jövőben is kamatozik. A hivatalos beiktatáson az új megyei főjegyző a csapatmunka fontosságáról beszélt, mint fogalmazott, legszívesebben magához adna használati utasítást.

Kovalcsik Andrea

magas színvonalú szakmai műhelynek tartja a Csongrád Megyei Önkormányzat Hivatalát, és reméli, hogy a kollégákkal közösen, együttműködve tovább öregbíthetik a Hivatal jó hírét. A ceremónia végén minden munkatársa gratulált a kinevezéshez az új főjegyzőnek. Kovalcsik Andrea 1986-ban végzett a Szegedi Tudományegyetem jogi karán. 1992-ben tette le a szakvizsgát, majd ügyvédként dolgozott. 2000-től 8 évig a Közigazgatási Hivatalban dolgozott, először a hatósági osztályon, majd a fogyasztóvédelemnél. Férje szintén ügyvéd, három gyermekük van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.