A Röszke ellen sem lassított a Tisza Volán

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hetedik felkészülési mérkőzését is megnyerte a Tisza Volán SC NB III-as labdarúgócsapata. Buchholcz Gábor együttese a Mórahalom elleni szombati sikert követően vasárnap a szintén megyei I. osztályú Röszkét győzte le 5-0-ra a Felső Tisza parton. Szerdán már komolyabb ellenfél következik, az NB II-es Szolnok látogat majd Szegedre.

A Röszke kapusa lázas betegsége miatt nem tudta vállalni a játékot a vasárnapi összecsapáson, így a Volán segítette ki hálóőrrel a vendégeket: Dongó Dénes és Czirják Tamás mindkét kapuban egy-egy félidőt töltött el… Lassan lendültek játékba a szegediek, huszonöt percig csak keresték a ritmust, utána viszont egyre-másra vezették a szép támadásokat, s alakították ki a helyzeteket, melyek közül már az első félidőben kettőt gólra váltottak. Ha kicsit pontosabb a gárda, még több alkalommal is beköszönhetett volna a “kölcsönportásoknak”. A második negyvenöt percben már olajozottabban működött a gépezet, a fáradó Röszke ellen nagy fölénybe kerültek a kék-feketék, akiknél sérülése, illetve betegsége után ismét pályára lépett Mórocz Zsolt is. “Még érződött rajtunk a sok munka miatti tompaság, de örülök az újabb győzelemnek, s kíváncsian várom, mire leszünk képesek az erősebb ellenfelekkel szemben” – értékelt a SZEGEDma.hu-nak Buchholcz Gábor vezetőedző.

A Tisza Volán SC szerdán 17 órától az NB II-es Szolnoki MÁV-ot fogadja edzőmeccsen.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen: Tisza Volán SC – Röszke 5-0 (2-0). Gólszerzők: Füle 3, Drágity, Grünwald.

Tisza Volán SC: Dongó (Czirják) – Mészáros, Gerebicz, Grünwald, Szabó A. – Herczeg, Dargó (Mórocz) – Beretka (Drágity), Frank, Harmos – Füle. Vezetőedző: Buchholcz Gábor.

no images were found

Előző sztori

Listavezetőt vert az FK 1899 Szeged

Default thumbnail
Következő sztori

Hétfő: "Borivóknak való" - költő Balassi-karddal és borkóstoló

Legutóbbi hasonló cikkek