A hét kérdése: Ki nyeri a férfi kosárlabda-rangadót?

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az elmúlt héten arról kérdeztük olvasóinkat, figyelemmel kísérik-e a szegedi Közéleti Kávéház rendezvénysorozatát, ezúttal pedig arra vagyunk kíváncsiak, Önök szerint melyik együttes nyeri a vasárnapi esti SZTE-Szedeák – Bajai Bácska férfi kosárlabda-rangadót?

Olvasóink több mint fele követi a kávéházi esteket

Legutóbbi kérdésünk apropóját az adta, hogy az elmúlt pénteken ünnepelte huszonötödik születésnapját a szegedi Közéleti Kávéház. Ebből az alkalomból interjút olvashattak a főszervező Szondi Ildikóval. Önöket pedig arról kérdeztük, ellátogattak-e már valamelyik kávéházi estre, vagy nyomon követik-e például a programot: azaz figyelemmel kísérik-e az immár negyedszázados sorozatot?

Nos, olvasóink valamivel több mint fele felelt igennel, egészen pontosan 54 százalékuk nyilatkozott úgy, hogy követi a kávéházi esteket.

Ki nyeri a sorsdöntő rangadót?

A férfi kosárlabda NB I/B Keleti csoportjában vasárnap 18 órától sorsdöntő rangadót játszanak az újszegedi sportcsarnokban. Az SZTE-Szedeák a Bajai Bácskát fogadja: a hetedik a harmadik ellen! Hat fordulóval az alapszakasz vége előtt a szegediek mindössze két győzelemre vannak a negyeddöntőt érő negyedik helytől, s már másfél hete gőzerővel készülnek a Bács megyeiek ellen. Ha sikerülne visszavágni az őszi 78-70-es vereségért, sikerülne felülmúlni a több remek, A csoportban edződő kosarassal felálló Baját, megmaradna az esély a legjobb nyolc közé jutásra az NB I/B-ben. Természetesen ehhez a további fordulókban is sikeresen kellene szerepelnie Bonifert Domonkos legénységének, ám a szegedi fiúk most csak a vasárnapi ütközetre összpontosítanak, ahogy azt beharangozónkban is olvashatják.

Ön szerint legyőzi-e az SZTE-Szedeák a Bajai Bácskát a férfi kosárlabda NB I/B Keleti csoport vasárnap esti rangadóján?

Szavazni a jobb oldali menüsorban található A hét kérdése rovatban lehet, s ugyanitt tekintheti meg azt is, hogyan, milyen százalékban oszlanak meg a vélemények az adott témában. Előre is köszönjük véleménynyilvánítását, s hogy ilyen módon is velünk szerkeszti a SZEGEDma.hu-t!

Default thumbnail
Előző sztori

Sorsdöntő ütközet vár az SZTE-Szedeákra

Következő sztori

Darwin-nap, avagy a tudományos gondolkodás origója

Legutóbbi hasonló cikkek