Sport

Ifjú szegedi triatlonos nagyszerű sikere

Ifjú szegedi triatlonos nagyszerű sikere

2009. január 23., péntek
Ifjú szegedi triatlonos nagyszerű sikere

A Magyar Triatlon Szövetség nemrégiben ünnepélyes díjátadó gála keretében hirdette ki Budapesten a 2008-as Év sportolóit a különböző korosztályokban. A serdülők között a szegedi Titán Triatlon Club versenyzője, Tarnai László érdemelte ki a megtiszteltető címet az évadban nyújtott egyenletes, magas színvonalú teljesítményével.

Tarnai László

(edzők: Balla Péter és Farkas István)

nemcsak a hazai versenyeken – a duatlon országos bajnokságon 3. hely, a triatlon országos bajnokságon 1. hely, ranglistaversenyeken háromszor 1. hely –, hanem a nemzetközi mezőnyben is remekül helytállt. Szlovákiában a Duna-kupa keretében aranyérmet szerzett, Lengyelországban az ORV-n bronzérmesként érkezett célba. 2009-ben esélyesként pályázik a hollandiai ifjúsági Európa-bajnokságon induló magyar csapatba kerülésre, a junior korosztályban pedig Varga Réka veheti fel a küzdelmet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.