Sport

BL-negyeddöntőt vívnak szombaton a szegedi tekések

BL-negyeddöntőt vívnak szombaton a szegedi tekések

2009. január 23., péntek
BL-negyeddöntőt vívnak szombaton a szegedi tekések

A férfi teke Bajnokok Ligájában a negyeddöntők következnek. A sorozatban érdekelt GabonaTransz-Szeged hazai pályán a horvát KK Konikom Osijeket fogadja szombaton 13 órától a párharc első mérkőzésén.

Kellemes és kellemetlen emlékekkel is gondol a horvát csapatra a GabonaTransz-Szeged. Fekete Lászlóék ugyan három esztendeje a teke Bajnokok Ligája negyeddöntőjében találkoztak a KK Konikom Osijekkel, és az újszegedi teke- és bowlingcentrumban 7:1-re megnyert meccs után Eszéken szintén győztek 5:3-ra. Ám két esztendeje a BL négyes döntőjében, a fináléba jutásért rendezett podbrezovai találkozón már az Eszék nyert 7:1-re. A horvát gárdának három kiemelkedő játékosa van:

Stoklas, Dragutinovics

és a legutóbbi, szegedi világranglista-versenyen is részt vett

Musanics

. A párharc győztese bejut a BL négyes döntőjébe, amelynek az ausztriai Koblach ad otthont március utolsó hétvégéjén. A további párosítás: Zadar (horvát)-Bamberg (német), Zalaegerszeg-Maribor (szlovén), Zerbst (német)-St. Pölten (osztrák).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.