BL-negyeddöntőt vívnak szombaton a szegedi tekések

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A férfi teke Bajnokok Ligájában a negyeddöntők következnek. A sorozatban érdekelt GabonaTransz-Szeged hazai pályán a horvát KK Konikom Osijeket fogadja szombaton 13 órától a párharc első mérkőzésén.

Kellemes és kellemetlen emlékekkel is gondol a horvát csapatra a GabonaTransz-Szeged. Fekete Lászlóék ugyan három esztendeje a teke Bajnokok Ligája negyeddöntőjében találkoztak a KK Konikom Osijekkel, és az újszegedi teke- és bowlingcentrumban 7:1-re megnyert meccs után Eszéken szintén győztek 5:3-ra. Ám két esztendeje a BL négyes döntőjében, a fináléba jutásért rendezett podbrezovai találkozón már az Eszék nyert 7:1-re. A horvát gárdának három kiemelkedő játékosa van: Stoklas, Dragutinovics és a legutóbbi, szegedi világranglista-versenyen is részt vett Musanics.
A párharc győztese bejut a BL négyes döntőjébe, amelynek az ausztriai Koblach ad otthont március utolsó hétvégéjén.

A további párosítás: Zadar (horvát)-Bamberg (német), Zalaegerszeg-Maribor (szlovén), Zerbst (német)-St. Pölten (osztrák).

Előző sztori

Van-e esélye az arab-izraeli párbeszédnek?

Default thumbnail
Következő sztori

Szombat-vasárnap: véget ér az Egyetemes Imahét

Legutóbbi hasonló cikkek