/

Baleset és útzár az újhídon, dugók a városban

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Baleset történt kedden hajnalban, háromnegyed ötkor a szegedi Bertalan hídon. Egyelőre annyit tudni, hogy egy román kamion és egy magyar kisbusz ütközött össze. A rendőrség legalább két óra hosszára, azaz körülbelül 8 óráig lezárta a hidat, a forgalmat a Belvárosi hídra terelik át. Akik errefelé tartanak, készüljenek fel a torlódásokra, de ajánljuk, aki teheti, keressen más útvonalat.

A Bertalan hídon a rendőrség információi alapján a magyar rendszámú Mercedes mikrobusz csúszott meg, s ütközött a kamionnal. A kisbusz két utasa kirepült a járműből, egyikük súlyos, másikuk súlyos-életveszélyes sérüléseket szenvedett. A helyszínelés tart, a dugó hatalmas, folyamatosan jönnek a kamionok.

A hírek szerint egyébként nemcsak itt, hanem az algyői hídon és a 47-es út kivezető szakaszán, Szeged határában is több jármű ütközött össze a kora reggeli órákban. Úgy tudjuk, a 47-esen egy autó ment bele egy kanyarodni készülő traktorba. Vásárhely felé 6 óra óta gyakorlatilag lehetetlen közlekedni, mert a felborult traktor több sávot is elfoglal. Itt személyi sérülés nem történt.

Hét óra tájban egy negyedik baleset is történt: egy rendőrautó és egy személyautó koccant a Római körúton, a Mars tér közelében.  A tömegközlekedési eszközök késésére lehet számítani szinte az egész városban a reggeli szerencsétlen események miatt.

A városban és környékén egyébként is mindenütt csúszósak az utak az éjszakai fagy miatt, óvatosan vezessenek!

Előző sztori

Mars tér: Kevesebb helyen drágább zöldséget?

Következő sztori

Magyar virtus