A Szeged Beton édes ízekre éhes

Cikkünk frissítése óta eltelt 14 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az olimpiai bajnok pólós is a szegediek sikerére voksol

A Szeged Beton pólócsapata a hét első három napján Szerbiában, Belgrádban edzőtáborozott. Kásás Zoltán vezetőedző tanítványai a remek játékosokból álló Partizan Belgráddal több edzőmeccset is játszottak, így készülve a szombati, az év meccsének titulált találkozóra. December 13-án 18.30-kor pólósaink ugyanis a LEN-kupa visszavágóján a montenegrói Cattarót fogadják. Az első meccsen a délszlávok diadalmaskodtak 5-4-re. A szombati esélyekről a Beton egyik játékosát, Lehmann Istvánt és a szegedi születésű, háromszoros olimpiai bajnok Molnár Tamást kérdeztük.

„Továbbjutunk!” – ecsetelte tömör határozottsággal a hét végén várható eredményét Lehmann István, majd kifejtette, hogy csapatának a gyengébb bajnoki szereplést éppen ideje már egy kiváló nemzetközi eredménnyel feledtetnie. Sajnos kissé gödörbe került a szegedi pólós brigád, de Lehmann szerint a fiúk elszántak, és a montenegróiak hátán kimásznak az árokból, így édesebb lehet majd a szezonzárás és a karácsony is.

Molnár Tamás: továbbjut a Beton

A SZEGEDma.hu felhívta a pólós karrierjét Szegeden kezdő és a város egyetemén diplomázó háromszoros olimpiai aranyérmes jogász-vízilabdázót, Molnár Tamást. A szegedi születésű center – aki nemrégiben jelentette be, hogy visszavonul a válogatottságtól – portálunknak elmondta, hogy nyomon követi a szegediek szereplését, hiszen csapatának, a Domino Honvédnak a bajnoki döntőbe jutásért az egyik legnagyobb riválisa a Beton. Napi kapcsolatban nincs a Tisza-parti fiúkkal, Varga Tamással és Varga „Pepével” azonban szokott beszélni telefonon. A válogatott egykori csapatkapitánya kiemelkedő teljesítménynek tartja, hogy egy montenegrói gárda otthonában ilyen szoros eredményt sikerült elérnie a szegedi vízilabdázóknak. Molnár szerint szombaton két góllal diadalmaskodnak Lehmannék.

Előző sztori

Valami Amerika 2. – országos premier Szegeden

Következő sztori

Jogerős ítélet a csempészettel is vádolt rendőrök és határőr ügyében