Sport

A Szeged Beton édes ízekre éhes

A Szeged Beton édes ízekre éhes

2008. december 12., péntek
A Szeged Beton édes ízekre éhes

Az olimpiai bajnok pólós is a szegediek sikerére voksol

A Szeged Beton pólócsapata a hét első három napján Szerbiában, Belgrádban edzőtáborozott. Kásás Zoltán vezetőedző tanítványai a remek játékosokból álló Partizan Belgráddal több edzőmeccset is játszottak, így készülve a szombati, az év meccsének titulált találkozóra. December 13-án 18.30-kor pólósaink ugyanis a LEN-kupa visszavágóján a montenegrói Cattarót fogadják. Az első meccsen a délszlávok diadalmaskodtak 5-4-re. A szombati esélyekről a Beton egyik játékosát, Lehmann Istvánt és a szegedi születésű, háromszoros olimpiai bajnok Molnár Tamást kérdeztük.

„Továbbjutunk!" - ecsetelte tömör határozottsággal a hét végén várható eredményét

Lehmann István

, majd kifejtette, hogy csapatának a gyengébb bajnoki szereplést éppen ideje már egy kiváló nemzetközi eredménnyel feledtetnie. Sajnos kissé gödörbe került a szegedi pólós brigád, de Lehmann szerint a fiúk elszántak, és a montenegróiak hátán kimásznak az árokból, így édesebb lehet majd a szezonzárás és a karácsony is.

Molnár Tamás: továbbjut a Beton

A SZEGEDma.hu felhívta a pólós karrierjét Szegeden kezdő és a város egyetemén diplomázó háromszoros olimpiai aranyérmes jogász-vízilabdázót,

Molnár Tamást

. A szegedi születésű center - aki nemrégiben jelentette be, hogy visszavonul a válogatottságtól - portálunknak elmondta, hogy nyomon követi a szegediek szereplését, hiszen csapatának, a Domino Honvédnak a bajnoki döntőbe jutásért az egyik legnagyobb riválisa a Beton. Napi kapcsolatban nincs a Tisza-parti fiúkkal,

Varga Tamással

és

Varga „Pepével"

azonban szokott beszélni telefonon. A válogatott egykori csapatkapitánya kiemelkedő teljesítménynek tartja, hogy egy montenegrói gárda otthonában ilyen szoros eredményt sikerült elérnie a szegedi vízilabdázóknak. Molnár szerint szombaton két góllal diadalmaskodnak Lehmannék.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.