Sport

Kosárlabda Európa-kupa: görög ellenfelet kapott a Szeged

Kosárlabda Európa-kupa: görög ellenfelet kapott a Szeged

2008. november 28., péntek
Kosárlabda Európa-kupa: görög ellenfelet kapott a Szeged

A csoportküzdelmekből hibátlan mérleggel továbbjutott Szeviép-Szeged a görög Panioniosz Athénnal csap össze a legjobb 32 között a női kosárlabda FIBA Európa-kupában. A továbbjutóra orosz vagy francia ellenfél vár a következő körben.

Az európai szövetség honlapja szerint a kieséses szakaszba lépett csapatok közül a százszázalékos Tisza-partiak a harmadik legjobb mutatóval büszkélkedhetnek, míg a görögök két győzelemmel és négy vereséggel csak harmadikok lettek az E jelű kvartettben, így összesítésben a harmincadik helyen jutottak be a legjobb harminckettő közé, a sorozat egyenes kiesés szakaszába. Az első mérkőzésre december 11-én kerül sor Athénban, míg a visszavágót egy héttel később rendezik Szegeden. A továbbjutóra nem vár egyszerű feladat, hiszen a legjobb nyolc közé jutásért az orosz Dinamo Kurszk és a francia USO Mondeville párharcának győztese kerül az útjába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.