Bulvár

Papagáj- és fókashow Szegeden - nem csak gyerekeknek

Papagáj- és fókashow Szegeden - nem csak gyerekeknek

2008. október 28., kedd
Papagáj- és fókashow Szegeden - nem csak gyerekeknek

Fotók: Gémes Sándor

Október 17-től november 2-ig vendégszerepel Szegeden a Vásárosnaményi Atlantika Kft. vízimadárparkja.Az országjáró fóka- és papagájshow szegedi produkciója kiváló családi program azoknak, akik kedves állatok no meg emberek között szeretnének eltölteni negyvenöt percet.

A műsor nem csupán látványos szórakozást nyújt, de a papagájok és fókák viselkedéséről, szokásairól is sokat tudhatnak meg általa a kíváncsi érdeklődők. A hétfői este előadás - melyen a SZEGEDma.hu stábja is részt vett - ennek megfelelően óriási érdeklődés mellett, teljesen telt ház előtt zajlott, talán még olyan is akadt, aki nem tudott bejutni. Miután minden szék megtelt a fűtött sátorban, egy projektor segítségével betekintést nyerhettük a főszereplő „kis" fóka születésének és az azt követő napok, hetek kulisszatitkaiba. Az előadás a magyar zászló felvonásával indul - ki más vonhatná fel nemzeti lobongónkat, mint egy kedves arapapagáj? A programban láthattunk számoló, görkorcsolyázó, kerékpározó, logikai játékot hibátlanul játszó arapapagájokat, majd a madárshow után az egyensúlyozás királyai, a fókák következtek - vízen és szárazon. Volt itt minden: egyensúlyozás labdával, szaltózás a vízben, az állatokkal bohóckodó fókaidomárok stb. Természetesen ügyeltek az interkativitásra is: a közönség apraja-nagyját is bevonták a mutatványok. A Városi Televízió Szeged műsorvezető-riportere

Mayer Yvette

például tagadhatatlan állatszeretetéről mutatkozott be a publikumnak, amit az örök barátság jeléül egy „fókacsókkal" szentesített meg. Aki nagyszerű, önfeledt szórakozást szeretne családjának, gyermekének, ha teheti, ne hagyja ki ezt a programot november 2-ig. A fellépés a Tesco parkolójában hétköznaponként 18 órakor, szombaton 11, 15 és 18 órakor, vasárnap 11 és 15 órakor kezdődik. A belépő a felnőttek számára 1500, a gyermekeknek 1000 forint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.