Sport

BL-csaták között: meggyűlt a Pick baja a Komlóval

BL-csaták között: meggyűlt a Pick baja a Komlóval

2008. október 7., kedd
BL-csaták között: meggyűlt a Pick baja a Komlóval

Hetedik mérkőzésén hetedik győzelmét aratta a Budapest Bank Férfiligában a Pick Szeged kézilabdacsapata: a Tisza-partiak Komlón diadalmaskodtak kemény ütközet végén. Persze ezen a héten már mindenki a Löwen elleni csata lázában ég.

A lengyelországi első BL-összecsapásán vasárnap brillírozó, a Wisla Plock ellen 26-16-os sikerrel rajtoló Pick Szeged útban hazafelé Komlón játszott bajnoki találkozót kedden este. A vasárnapi Löwen elleni gyilkos ütközetre hangoló Tisza-partiak igencsak megszenvedtek a baranyaiakkal: a félidőben csupán két gól volt az előny, mely a végére mindössze eggyel hízott tovább (a legnagyobb különbség egyébként öt találat volt a küzdő felek között). Erre szokás mondani: a lényeg a két pont, a többit nagyon gyorsan felejtsük el. Amit viszont nehéz felejteni: a meccs előtt

Andjelkovics

dőlt ki sérülés miatt, a találkozón pedig az első hírek szerint

Laluskának

történt baja...

A Budapest Bank Férfiliga 8. fordulójából előrehozott meccsen: Komló - Pick Szeged 22-25 (10-12).

Pick:

Marjanac - Vadkerti 4,

Laluska

2, Petrea 3, Herbert 2, Oszmajics 3, Vancsics 1.

Csere:

Krivokapics 5/3

, Bjelis, Zvizej 1/1, Ghionea 4.

Edző:

Vladan Matics

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.