Sport

Röplabda: HPQ-bravúr a Dunaferr ellen - galéria!

Röplabda: HPQ-bravúr a Dunaferr ellen - galéria!

2008. szeptember 30., kedd
Röplabda: HPQ-bravúr a Dunaferr ellen - galéria!

Fotók: Gémes Sándor

Szenzációs győzelemmel kezdte meg szereplését a férfi röplabdázók NB I Ligájának Kiemelt csoportjában a HPQ-Szeged RSE: Csíkosék az egyik éremesélyest, a Dunaferrt verték parázs, ötszettes csatában az újszegedi arénában.

A Kiemelt csoport 7. fordulójából előrehozott találkozón az előző bajnokságban bronzérmet szerzett dunaújvárosiak ellen lépett pályára a HPQ Szeged.

Nusser Elemér

tanítványai a tavalyi szezonban a kiváló hetedik helyezést szerezték meg, idén azonban még feljebb lépnének: az első hat közé jutást tűzték ki célul. A keretet ennek megfelelően erősítették: a korábbi válogatott center,

Torma Péter

visszavonulása - kedden játszotta búcsúmeccsét - nagy érvágást jelent ugyan, de a HPQ-ba igazolt a szegedi nevelésű

Nacsa Gábor

, a 24 éves 4-es ütő (Union Volleyball Arbesbach, osztrák),

Affentáller Gábor

, a címvédő Kométa-Kaposvár korábbi játékosa, 22 éves 4-es ütő, illetve az 1. MCM Kaposvárból hazatért a 20 éves liberó,

Tapolcsányi Zoltán

. Rajtuk kívül ígéretes szegedi fiatalok kaphatnak komolyabb szerepet a kedden kezdődött szezonban. A bemutatkozás remekül sikerült, hiszen a szegediek kétszer is szetthátrányba kerültek ugyan, mégis talpra tudtak állni, s a végsőkig kiélezett, fordulatos, színvonalas, ötjátszmás csatában felülkerekedtek ellenfelükön.

A férfi röplabda NB I Liga Kiemelt csoport 7. fordulójából előrehozott meccsen: HPQ-Szeged RSE - Dunaferr SE 3-2

(-22, 18, -16, 19, 10)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.