Sport

Régi-új játékossal erősödött az SZTE-Szedeák

Régi-új játékossal erősödött az SZTE-Szedeák

2008. szeptember 16., kedd
Régi-új játékossal erősödött az SZTE-Szedeák

Visszatér nevelőegyüttesébe, azaz az SZTE-Szedeákban folytatja pályafutását Kukla Zsolt – jelentették be kedden az NB I/B csoportos szegedi férfi kosárlabdacsapat hivatalos honlapján.

A 29 éves, 203 cm magas center,

Kukla Zsolt

villámigazolással tér vissza nevelőegyesületébe: 1996 és 2003 között kosárlabdázott Szegeden, az előző öt évben pedig a Vásárhelyi Kosársuli csapatában szerepelt. Mint az tegnap nyilvánvalóvá vált, Hódmezővásárhelyen megszűnt az élvonalbeli kosárlabda, a klub egy fővárosi egyesületbe olvad be. A játékosok többségét nem veszi át az Enternet NTE Hegyvidék néven szereplő alakulat. A „Ká” becenévre hallgató center az NB I/A csoport legutóbbi idényében mérkőzésenként 10 percet töltött a pályán, 3 pontot, 2 lepattanót átlagolt, az Albacomp és a Falco elleni idegenbeli találkozókon 10-10 pontot szerzett. Az SZTE-Szedeák hétvégén

Debrecenben vereséggel kezdte a bajnoki szezont

, vasárnap 18 órakor azonban már Kukla Zsolttal megerősödve lép pályára első hazai találkozóján a B csoport egyik favoritja, a Salgótarján ellen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.