Péntek: kiállításmegnyitók,koncertek, színház

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Mint megszokhattuk, pénteken igen gazdag és sokrétű programkínálattal találkozhatunk Szegeden a mesedélutánoktól az esti bulikig bezárólag.

Délután fél öttől, “Meseklub” – meseolvasás és játék kisgyermekeknek az Odesszai fiókkönyvtárban (Szeged, Székely sor 11.).

Délután öt órakor kiállítás nyílik a Milleniumi Kávéházban. A kiállítást megnyitja Kisimre Ferenc publicista, közreműködik Nagy Gábor a Népművészet Ifjú Mestere, dudán. A kiállítás október elejéig tekinthető meg.

A szomszédban, a REÖK palotában is kiállítást nyitnak meg ezidőben, itt Vonics Erzsébet, és Szűcs Miklós kiállításának megnyitójára kerül sor. A kiállítást megnyitja: Darvasi László.

Szintén öt órakor kezdődik a “Török György Veterán Kupa” a Kisstadionban (Szeged, Derkovits fasor 1-3.), miközben az Alabárdos Étteremben, a Közéleti Kávéház keretében”Rejtett szépségek Szegeden és az országban” címmel Kelemen Gábor vetítéses előadását tekinthetjük meg.

Ma harmadjára rendezik meg Európa-szerte a Kutatók Éjszakáját. A Kutatók Éjszakája az Európai Bizottság támogatásával megvalósuló, egész napos fesztivál-jellegű eseménysorozat, melynek célja a kutatói életpálya és a tudomány népszerűsítése, valamint a tudományos eredmények megismertetése és a tudomány közelítése a társadalomhoz.

Vasárnapig tart a moziünnep, melynek keretében a Belvárosi Moziban és a Cinema Cityben ötszáz forint alatt nézhetünk meg filmeket, folyamatos vetítés mellett.

A Nagyszínházban este héttől gördül fel a függöny, “A Kávéház” című – vígjátékot játsszák (Nemzeti Premier bérlet).

Este hét órától a Coco Bongo zenél a Port Royal Étteremben (Szeged, Vaszy tér).
Nyolc órától Frankie Látó Quartett koncertezik a Milleniumi Kávéházban (Szeged, Dugonics tér 12.)

Este tíz órától a SZOTE klubban “Diszkó Láz” Novákkal, míg a JATE klubban “Smoke|Break pres.” – FUTUREBOUND és Dj Madd.

Default thumbnail
Előző sztori

Levél Szívnek

Default thumbnail
Következő sztori

Elektrografikai kiállítás nyílik a szegedi Reök-palotában

Legutóbbi hasonló cikkek