//

Gyurcsány ellen tüntet és közgyűlést oszlatna a Jobbik

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szeptember 18-án, a híres-hírhedt őszödi beszéd második évfordulóján a Gyurcsány-kormány ellen tüntet a szegedi Jobbik. Rácz Tibor szegedi alelnök alábbi közleményében a miniszterelnököt kiszolgáló szegedi közgyűlés feloszlatását is követeli.

”A Jobbik Magyarországért Mozgalom szegedi alapszervezete szeptember 18-án demonstrál a Gyurcsány-kormány ellen, mert pártunk véleménye, hogy az ország már a szakadékban van, és nem képes egy hazug miniszterelnök kormányozni. A hazugság hatására megválasztott országgyűlési képviselők se tudnak kisebbségben törvényt hozni, ezért nem tudnak törvényt alkotni, és így az ország se működik. Az ország politikai és társadalmi katasztrófájából csak egy kiút van, az új választás, ahol a társadalom eldöntheti, hogy neki mi a jó, mert tevékeny kormány és országgyűlés nélkül nincs demokrácia, és csak káosz van.
A szegedi Jobbik felszólítja a szegedi közgyűlést, hogy vegyék napirendre a feloszlatásukat, mert Szegednek nem lehet olyan polgármestere, aki nemcsak részt vett Gyurcsány Ferenc őrjöngő országrombolásában, hanem még aktívan ki is szolgálta.
A Jobbik ezért is fog demonstrálni az őszödi beszéd második évfordulóján, a szegedi MSZP-székház előtt csütörtökön 17 órakor.”

Előző sztori

Szegedi Fidesz: Ujhelyinek nincs helye a közéletben

Default thumbnail
Következő sztori

Dumaszínház

Legutóbbi hasonló cikkek