Szerda: zene minden mennyiségben

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hát ennek is eljött az ideje, igaz, még csak a nulladik napnál járunk, de SZIN van Szegeden. Ma a Tankcsapda kétórás attrakciója és a The Moog jut éjszakára, meg mozi, de akinek nem telik belépőre, az a belvárosban is talál hallgatni valót.

Ma délután négy órától a Közéleti Kávéház szervezésében, az SZTE Állam- és Jogtudományi Kar II. sz. épületének tárgyalójában (Szeged, Rákóczi tér 1. fsz.) Bálint LászlóA forradalom virradata“, illetve “Emberek és esetek” című műveit mutatja be a szerzővel beszélgetve Majzik István, a Bába és Társai Kft. könyvkiadó ügyvezető igazgatója és Fejér Dénes a Pofosz megyei elnöke, országos stratégiai elnökhelyettese.
A politológia iránt érdeklődök biztosan nem hagyják ki az este hat órától kezdődő “Diófa-kerekasztalt” a Diófa étterem teraszán, melynek mai témája az alkotmány és a “Szent Korona eszme”. Az est vendége Tóth Zoltán József egyetemi tanár (Pázmány Péter Katolikus Egyetem), beszélgetőtársa Bene Gábor.
Szintén este héttől kezdődik az “Indigó” koncertje a Millenniumi kávéházban (Szeged, Dugonics tér 12.). Holnap ugyanitt és ugyanekkor a Molnár Dixieland Band estje veszi kezdetét.

Előző sztori

Ifjúságibb nap a SZIN-nél - galéria!

Default thumbnail
Következő sztori

Drupalcon - Szeged kiváló helyszín

Legutóbbi hasonló cikkek