Szerda: grill és sör, zene és olimpia

Cikkünk frissítése óta eltelt 14 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Sztárok, sztárzenekarok lépnek fel mától a teljes gőzzel beüzemelő “kajás” és “piás” fesztiválokon. Érdemes azonban előre megnézni, milyen programok is várhatók a “Marson” és az újszegedi Ligetben. De van is más is…
Ma délután három órától “Játsszunk együtt valamit!” címmel közös játék kicsiknek, nagyoknak a Somogyi-könyvtár (Szeged, Dóm tér 1-4.) gyermekrészlegében. Holnap ugyanitt, ugyanekkor Kovács Csilla vezetésével gyöngyfűzésre várják a vakációzó lurkókat.

Este hét órától a Közéleti Kávéház szervezésében Diófa Kerekasztal a Diófa étterem teraszán, vendég: Szántai Lajos népességkutató és Fekete Pál történész, beszélgetőtárs: Bene Gábor, házigazda: Veres János.

Aki úgy dönt, nem kíván tömegleni a sörivók és a faszénen sült húsok fesztiváljain, és a belvárost választja, két zenei program közül is választhat, mindkettő este hét órakor veszi kezdetét.

Emlékezzünk Frank Sinatrára!” – szólít fel a Millenniumi kávéház (Szeged, Dugonics tér 12.). A Christian and Euro Salon Band estjén fellépnek: Lakatos Krisztián (ének, konga), Szabó Zsolt (billentyű), Lakatos Zoltán (dob) és id. Rácz József (szaxofon).
Chill out éjszakák várják az érdeklődőket a Port Royal Étteremben (Szeged, Stefánia 4.)

Ma elkezdődik a haspártiak szegedi fesztiválja is, hiszen nemzetközi grillfesztivál lesz az újszegedi Ligetben, estére Gáspár Lacival és a Gera fivérekkel felvezetve! A várható programokról pedig itt tájékozódhatunk előzetesen!

Ma délelőtt tizenegy órától várja a szomjazókat a II. Nyárbúcsúztató Sörfeszt Szegeden. Az est sztárvendége a kilenc órakor színpadra lépő MAGNA CUM LAUDE! A következő napok részletes programja itt olvasható.

Mindezek mellett továbbra is közös olimpiai szurkolás várja a sportkedvelőket az óriáskivetítő elé a Klauzál téren.

Az “István, a király“-rajongóknak előre jelezzük, hogy közönségtalálkozó lesz holnap a Reök átriumában (Szeged, Tisza Lajos krt. 56.) délután fél öt órai kezdettel. Vendégek: Szikora János, Feke Pál, Simon Boglárka és Vadkerti Imre. A belépés ingyenes.

Előző sztori

Nagyfeszültségű távvezeték: szeptemberig vizsgálódik a Démász

Következő sztori

Blogszemle: Egy kis romantika