Péntek: fotókiállítás, zenék és olimpiázás

Cikkünk frissítése óta eltelt 13 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Péntekhez illően sokrétű programok várják a szegedieket, de a városunkba látogatók sem maradnak hoppon, hiszen Feke Pál, az István, a király címszereplője musicalslágerekkel várja az érdeklődőket. Saját zenekara országos turnéjának első állomásán az Újszegedi Szabadtéri Színpadon este fél kilences kezdettel igazi közönségkedvenc dalok szólalnak meg újszerű hangszerelésben.

Ma délután három órától ismét a kicsiket várja a Somogyi-könyvtár (Szeged, Dóm tér 1-4.) „Mesét mondok, mesét játszom” elnevezésű programjával.

Délután négy órától a Közéleti Kávéház szervezésében “Sajtótörténet az irodalomban és a gasztronómiában” címmel a Bibliotéka Egyesület és a Szegedi Alkotók Körének közös műsorára kerül sor a Bibliotéka (Szeged, Kálvária sgt 14.) épületében. Házigazda: Nedelkovics László, közreműködnek: Sántáné Kurunczi Mária és az alkotókör tagjai.

Kiállítás-megnyitó kezdődik délután fél ötkor a Móra Ferenc Múzeumban, ahol a Szlovéniában élő magyar orvos-pszichiáter, Hagymás István fotókiállítása október 19-ig lesz látható. A fotókiállítást Szamódy Zsolt fotóművész, a Magyar Fotóművészek Szövetségének elnöke nyitja meg. Közreműködik a Mehari Garoba Zenekar.

Délután ugyancsak fél öttől a szegedi foci szerelmeseit várja szurkolói ankétra a Szeged étterembe a Tisza Volán SC NB III-as labdarúgócsapatának vezetése, valamint az Együtt a Szegedi Labdarúgásért civil mozgalom és a SZEGEDma.hu szerkesztősége.

Este nyolc órától pedig az ötkarikás játékok megnyitóünnepségének ismételt megtekintésével Szegeden, a Klauzál téren is kezdetét veszi az olimpia végéig tartó fesztivál, a közös szurkolás.

Előző sztori

Levegőhöz jutott, de még bajban a koraszülöttmentés

Következő sztori

Hétvégi szegedi programelőzetes