Szórakozás

Labdarúgás: ma délután szurkolói ankét Szegeden

Labdarúgás: ma délután szurkolói ankét Szegeden

2008. augusztus 8., péntek
Labdarúgás: ma délután szurkolói ankét Szegeden

Vasárnap 17 órakor Hódmezővásárhelyen kezdi meg bajnoki szereplését a Tisza Volán SC NB III-as labdarúgócsapata. A megújult, megfiatalodott gárda hat edzőmeccsel készült a szezonra, melyek közül kétszer győztesen, négyszer vesztesen hagyta el a játékteret. A vezetők, edzők és játékosok bizakodóak, előretekintenek, lezártnak tekintik az elmúlt időszak hercehurcáit. Köszönik a szurkolók türelmét, s kérik további támogatásukat. Pénteken pedig minden kérdésre szívesen válaszolnak az Együtt a Szegedi Labdarúgásért civil mozgalom és a SZEGEDma.hu közös ankétján.

„Az NB III-as labdarúgó-bajnokság hétvégi rajtja előtt a megújult szegedi együttes bemutatása céljából az Együtt a Szegedi Labdarúgásért civil szurkolói mozgalom és a SZEGEDma.hu internetes hírportál közös szurkolói ankétot szervez. Vendégeink lesznek a Tisza Volán SC vezetői, a labdarúgócsapat edzője, játékosai. Az ankét

augusztus 8-án (pénteken) 16.30-kor

kezdődik a Szeged étteremben. A szervezők szeretettel várnak minden szegedi sport- és focibarátot. Hajrá, Szeged!”

Az Együtt a Szegedi Labdarúgásért civil mozgalom és a SZEGEDma.hu szerkesztősége

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.