Labdarúgás: ma délután szurkolói ankét Szegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 14 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Vasárnap 17 órakor Hódmezővásárhelyen kezdi meg bajnoki szereplését a Tisza Volán SC NB III-as labdarúgócsapata. A megújult, megfiatalodott gárda hat edzőmeccsel készült a szezonra, melyek közül kétszer győztesen, négyszer vesztesen hagyta el a játékteret. A vezetők, edzők és játékosok bizakodóak, előretekintenek, lezártnak tekintik az elmúlt időszak hercehurcáit. Köszönik a szurkolók türelmét, s kérik további támogatásukat. Pénteken pedig minden kérdésre szívesen válaszolnak az Együtt a Szegedi Labdarúgásért civil mozgalom és a SZEGEDma.hu közös ankétján.

„Az NB III-as labdarúgó-bajnokság hétvégi rajtja előtt a megújult szegedi együttes bemutatása céljából az Együtt a Szegedi Labdarúgásért civil szurkolói mozgalom és a SZEGEDma.hu internetes hírportál közös szurkolói ankétot szervez.
Vendégeink lesznek a Tisza Volán SC vezetői, a labdarúgócsapat edzője, játékosai. Az ankét augusztus 8-án (pénteken) 16.30-kor kezdődik a Szeged étteremben.
A szervezők szeretettel várnak minden szegedi sport- és focibarátot. Hajrá, Szeged!”

Az Együtt a Szegedi Labdarúgásért civil mozgalom és a SZEGEDma.hu szerkesztősége

Előző sztori

A Pick Szeged is megkezdte az edzőmeccseket

Következő sztori

Szabadtéri: hollywoodi produkciót ígér a Benyovszky rendezője