Szerda: sörre mozi

Cikkünk frissítése óta eltelt 14 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az újra ránk köszöntő nagy melegben Szeged hideg sört vagy a mozik árnyát-sötétjét kínálja mára.

A tikkasztó melegben a II. Dreher Sörünnep jelenthet némi enyhülést, a Horváth Mihály utcai Vedres István Építőipari Szakközépiskola udvarán egészen augusztus 23-ig naponta 15 órától várja a HBH étterem csapata az érdeklődőket, ma éppen a Mister’s együttessel.

Ha nem sör, akkor mozi, ajánljuk magunk – ha például animációs filmre vágyunk, a Belvárosi moziban most a Kung Fu Panda megy, de az X-akta-rajongók érdeklődését is lekötheti a mai moziműsor. Persze a Cinema Cityről se feledkezzünk meg, két hasonló fajsúlyó ajánlat lehet a Wall-E című amerikai animációs film vagy a Narnia krónikái – Caspian herceg; az Angelina Jolie-rajongóknak pedig a Wanted című akciófilm a legkézenfekvőbb ajánlat. Érdemes a Grand Café ajánlataiból is szemezgeti.

Közben, ha komolyabb programot keresünk, ne feledjük, hogy augusztus 8-ig megtekinthető a Somogyi-könyvtár második emeletén a Baka István költőre emlékező kiállítás.

Aki pedig a sportot szereti, felkészülési labdarúgó-mérkőzésre látogathat ki: a szegedi Tisza Volán SC 18 órától a Mórahalom együttesét fogadja a Felső Tisza parti stadionban.

Előző sztori

Árvíz: Szegeden a rakpartot sem kell lezárni

Következő sztori

Murénás érmek az uszonyos úszó Eb-n