Kultúra

Feke Pál ad koncertet az Újszegedi Szabadtéri Színpadon

Feke Pál ad koncertet az Újszegedi Szabadtéri Színpadon

2008. július 30., szerda
Feke Pál ad koncertet az Újszegedi Szabadtéri Színpadon

A Szegedi Szabadtéri Játékok idei záróprodukciójában, az István, a királyban címszerepet játszó Feke Pál és együttese várja koncertre a musicaldallamok kedvelőit augusztus 8-án az Újszegedi Szabadtéri Színpadon - tájékoztatta Gulyás Zsuzsanna, a fesztivál sajtóreferense az MTI-t.

A Magyar Televízió szereplőválogató műsorában, a Társulatban országos népszerűséget szerzett

Feke Pál

fiatal kora ellenére már kétszer lépett a Dóm téri színpadra, először 2002-ben Csabaként az Attila, Isten kardja című produkcióban, majd 2003-ban a Jézus Krisztus Szupersztárban alakította a címszerepet, amelyet a világon eddig a legfiatalabbként játszott el - idézte fel

Gulyás Zsuzsanna

. A fiatal énekessel az István, a király augusztus 16-án kezdődő jubileumi szegedi előadásai előtt is találkozhat a közönség a Tisza-parti városban: a Feke Pál Band Új világ vár elnevezésű koncertturnéjának első állomásán nagy sikerű musicaldalokat hallhat a közönség az Újszegedi Szabadtéri Színpadon. A tizenkét tagú együttes mellett két vendégfellépőt is láthat-hallhat a közönség a koncerten, Simon Boglárkát, aki az István, a királyban Gizellát alakítja, és Fejes Szandrát, aki a Táltosasszonyt játssza. A több mint másfél órás koncerten felcsendülnek majd olyan világhírű dallamok, mint az I got life a Hairből, a Ringasd el magad a Képzelt riportból, hallhatók részletek az Elisabeth-ből és természetesen az István, a királyból is. Feke Pál szerint azonban nem a megszokott hangzásra kell számítani, hiszen újrahangszerelve, hol rockosabban, hol unplugged játsszák a dalokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.