Bulvár

Gázrobbanás Szeged-Gyálaréten – halálos áldozattal

Gázrobbanás Szeged-Gyálaréten – halálos áldozattal

2008. június 30., hétfő
Gázrobbanás Szeged-Gyálaréten – halálos áldozattal

Fotó: Gémes Sándor - SZEGEDma

Gázrobbanás következtében összedőlt egy családi ház hétfőn hajnalban Szeged-Gyálaréten – tudta meg az MTI a szegedi tűzoltóság ügyeletétől.

A tűzoltók öt autóval vannak a helyszínen, és kézi erővel bontják vissza a romokat, hiszen az első információk szerint egy ember a romok alatt rekedt – közölte az ügyeletes. A távirati iroda helyszínen levő tudósítója azt látta, hogy a robbanás ereje a családi ház tetejét teljesen leszakította. A szomszédok elmondták: hajnalban hatalmas robbanásra ébredtek, és amikor kiszaladtak az utcára, csak a porfelhőt látták. A detonáció megrongálta a szomszédos házak ablakait és az egyik épület tetőszerkezetét is. Nem sokkal a történtek után a helyszínre érkeztek a helyi gázszolgáltató, a Dégáz szakemberei is, akik megkezdték a vizsgálatot. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese nem sokkal később bejelentette: a romok alatt egy 42 éves nő holttestére bukkantak, aki nagy valószínűséggel ilyen módon lett öngyilkos, ugyanis már több alkalommal próbált önkezével véget vetni életének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.