/

Gázrobbanás Szeged-Gyálaréten – halálos áldozattal

Cikkünk frissítése óta eltelt 13 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Fotó: Gémes Sándor – SZEGEDma

Gázrobbanás következtében összedőlt egy családi ház hétfőn hajnalban Szeged-Gyálaréten – tudta meg az MTI a szegedi tűzoltóság ügyeletétől.

A tűzoltók öt autóval vannak a helyszínen, és kézi erővel bontják vissza a romokat, hiszen az első információk szerint egy ember a romok alatt rekedt – közölte az ügyeletes.

A távirati iroda helyszínen levő tudósítója azt látta, hogy a robbanás ereje a családi ház tetejét teljesen leszakította. A szomszédok elmondták: hajnalban hatalmas robbanásra ébredtek, és amikor kiszaladtak az utcára, csak a porfelhőt látták. A detonáció megrongálta a szomszédos házak ablakait és az egyik épület tetőszerkezetét is.

Nem sokkal a történtek után a helyszínre érkeztek a helyi gázszolgáltató, a Dégáz szakemberei is, akik megkezdték a vizsgálatot.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese nem sokkal később bejelentette: a romok alatt egy 42 éves nő holttestére bukkantak, aki nagy valószínűséggel ilyen módon lett öngyilkos, ugyanis már több alkalommal próbált önkezével véget vetni életének.

Előző sztori

Túl az idők jelein – II. rész

Következő sztori

Gázrobbanás – öngyilkosság történhetett