Bulvár

Top 10-es bűnözőt fogtak Szegeden

Top 10-es bűnözőt fogtak Szegeden

2008. május 28., szerda
Top 10-es bűnözőt fogtak Szegeden

Két körözött személy kezén is kattant a bilincs kedden Szegeden; egyikőjük a megyei TOP 10-es listán is szerepelt - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szerdán az MTI-t.

Tuczakov Szilvána

elmondta: kedden este a Szegedi Rendőrkapitányság két munkatársa igazoltatott egy szegedi nőt, akihez előzetes, több napig tartó adatgyűjtést követően jutottak el a rendőrök. Az asszony ellen a bíróság adott ki elfogatóparancsot, és segítségnyújtás elmulasztása miatt kell felelnie. Ő egyébként a Csongrád Megyei Rendőr- főkapitányság által a napokban közzétett Top 10-es listán is szerepelt. Nem sokkal később egy másik járőr vont igazoltatás alá egy 30 éves szegedi férfi, aki ellen 2005 óta volt érvényben a BRFK XI. kerületi Rendőrkapitányság elfogatóparancsa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.