Szeged

Dílerhálózatot kapcsoltak le a szegedi rendőrök (Videó!)

Dílerhálózatot kapcsoltak le a szegedi rendőrök (Videó!)

2024. március 28., csütörtök
Dílerhálózatot kapcsoltak le a szegedi rendőrök (Videó!)

A kábítószert előállító és azzal kereskedő testvérpárt és a velük együtt dolgozó társukat a drog elosztása közben fogták el a szegedi rendőrök - közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

 

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói összehangolt akcióban a Csongrád-Csanád és a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Osztályának támogatásával három kereskedőt és 15 fogyasztót állítottak elő Szegeden 2024. március 26-án este.

A rendőrök az egyik férfit útközben, egy másikat egy szegedi lakásban a kábítószer elosztásakor, harmadik társukat pedig menekülést követően egy kiskundorozsmai lakóházban fogták el. A dorozsmai ingatlanban bűncselekményből származó 12 millió forintot, hasonló értékű eurót, kábítószer előállításához szükséges eszközöket és vegyszereket foglaltak le.

A megalapozott gyanú szerint a testvérpár és harmadik társuk évek óta ellátta Szegedet marihuánával és amfetaminnal.

A három elkövetőt a rendőrök kábítószer-kereskedelem bűntette és más bűncselekmény miatt vették őrizetbe, és kezdeményezték letartóztatásukat.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.