Bulvár

Kiült a vendégek közé, majd főnökére támadt a részeg szegedi pincér

Kiült a vendégek közé, majd főnökére támadt a részeg szegedi pincér

2015. december 21., hétfő
Kiült a vendégek közé, majd főnökére támadt a részeg szegedi pincér
pincer_vendeglatas_szilveszter

Kiabált és rátámadt munkatársaira az egyik szegedi étterem ittas pincére. A férfi ellen garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Az esetről a bejelentés december 20-án 16 óra előtt pár perccel érkezett a rendőrségre. Eszerint az étterem egyik pincére reggeltől kezdve alkoholt fogyasztott, emiatt a főpincér 13 óra körül hazaküldte. A férfi azonban nem ment haza, hanem átöltözött és kiült a vendégekhez iszogatni. A pincér szóváltásba keveredett az őt hazaküldő főpincérrel, bántalmazni akarta, de munkatársai ezt megakadályozták. A 57 éves férfi gyanúsítotti kihallgatásán tagadta a bűncselekmény elkövetését. Ellene garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Görbe napot csapott egy szegedi pincér: a reggeltől kora délutánig tartó italozás zenitjén előbb kiült a vendégek közé, majd főnökével került összetűzésbe. KLIKK: http://szegedma.hu/?p=597983

Szerző: Szegedma Hírportál2015. december 21.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.