Bulvár

Hatan sérültek meg egy balesetben Szegeden (FRISSÍTVE)

Hatan sérültek meg egy balesetben Szegeden (FRISSÍTVE)

2015. november 16., hétfő
Hatan sérültek meg egy balesetben Szegeden (FRISSÍTVE)

Hatan sérültek meg - köztük egy ember súlyosan - hétfőn délelőtt Szegeden egy balesetben, amelyben egy autóbusz és egy személygépkocsi ütközött - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Szenti Szabolcs

közölte, a rendelkezésre álló adatok szerint egy helyi menetrend szerinti autóbusz kanyarodott ki a József Attila sugárútra a Retek utcáról, amikor egy Hódmezővásárhely felől érkező személyautó nekiütközött. Az autó egy gyalogost is elsodort, aki a kijelölt átkelőn haladt át. Az elsődleges információk szerint a gyalogos súlyos sérüléseket szenvedett, míg a buszon öten sérültek meg könnyebben. A Szegedi Közlekedési Kft. 11 órakor kiadott közleménye szerint a korábbi forgalmi változást felváltva a villamosközlekedés immár normál üzemben zajlik.

Korábban írtuk:

A Rózsa utcánál történt baleset miatt a 3,3F, 4-es jelzésű villamosok átmenetileg megváltozott forgalmi rend szerint közlekednek - adta hírül a Szegedi Közlekedési Kft.

3-3F jelzésű villamosok:

Tarján - Anna-kút között: villamospótló autóbuszok, Anna-kút - Vadaspark/Fonógyári út között: villamosok

4-es jelzésű villamosok:

Tarján - Anna-kút között: villamospótló autóbuszok, Anna-kút - Kecskés végállomás között: villamosok közlekednek.

Rendőrök irányítják az autós forgalmat

Busz és személyautó ütközött a József Attila sgt. és a Rózsa utca kereszteződésében. A busz balra kanyarodott a sugárútra, amikor a Hódmezővásárhely felől érkező személyautó nekiütközött. Az autó egy a gyalogátkelőn áthaladó gyalogost is elsodort. A gyalogos mellett a buszon is ketten megsérültek. A helyszínen rendőri irányítás mellett egy sávon halad a forgalom.

Közlekedők, figyelem! Baleset történt a Rózsa utcánál, ami az autós és villamosforgalomban is fennakadásokat okoz! KLIKK: http://szegedma.hu/?p=589538

Szerző: Szegedma Hírportál2015. november 16.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.