Bűnmegelőzési rendezvényeket tartottak az idősek biztonságáért

2017. október 4., szerda · Hozzászólok

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság és a megye rendőrkapitányságainak bűnmegelőzési munkatársai az Idősek Világnapja alkalmából több prevenciós előadást tartottak szépkorúak számára az áldozattá válás megelőzésével és a vagyonvédelemmel kapcsolatban. Tovább »

Négy embercsempészt fogtak el a rendőrök Ásotthalom közelében

2017. szeptember 17., vasárnap · Egy hozzászólás

Négy embercsempészt fogtak el a rendőrök Ásotthalom közelében, a szerb és bosnyák állampolgárok 12 határsértő szállításában vettek részt – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap az MTI-t. Tovább »

Toborzás és prevenciós tájékoztató a Tágas Tér Fesztiválon

2017. szeptember 11., hétfő · Hozzászólok

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai is részt vettek az ökumenikus egyházak által megrendezett „Tágas Tér” fesztiválon, ahol többek között a bűnmegelőzéssel kapcsolatban tartottak tájékoztatót. Tovább »

Díjkitűzés: 300 ezer forint a nyomravezetőnek

2017. szeptember 7., csütörtök · Hozzászólok

A Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntettének gyanúja miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 300 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki – írja a police.hu. Tovább »

Odafigyelnek az iskolásokra Csongrád megyében

2017. szeptember 1., péntek · Hozzászólok

Megkezdődött az új tanév, melyben a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága, a Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, a CSMRFK Bűnmegelőzési Osztálya, valamint a polgárőrség együtt tartott sajtótájékoztatót. A szakemberek az iskolakezdés veszélyeire hívták fel a figyelmet. Tovább »

Embercsempészeket fogtak el Szegeden

2017. augusztus 31., csütörtök · Hozzászólok

Fotó: police.hu

Egy embercsempész szervezet három tagját vették őrizetbe a nyomozók Szegeden, Hercegszántó és Nagylak közelében pedig összesen 39 határsértőt fogtak el csütörtökre virradóra az egyenruhások – közölte a rendőrség csütörtökön a honlapján. Tovább »

Játékosan sajátíthatták el a bűnmegelőzés alapjait + FOTÓK

2017. augusztus 29., kedd · Hozzászólok

Módszerek ismertetésével, gyakorlatokkal, képzésekkel és közösségi rendezvények által megvalósított „Generációk Biztonsága” című projekttel a bűnmegelőzés fontosságára irányították a szakemberek a figyelmet. Tovább »

Nem nyomoz az ügyészség a szegedi parkolóbérletek ügyében (FRISSÍTVE)

2017. augusztus 23., szerda · 21 hozzászólás

parkolojegyes_tabla02kf

A Központi Nyomozó Főügyészség nem folytat eljárást a szegedi önkormányzat által 2008 és 2012 között ingyenesen kiosztott parkolóbérletek ügyében – tájékoztatta Kovács Katalin szóvivő szerdán az MTI-t. Tovább »

Megtéveszthetetlen orral a csempészek ellen + FOTÓK

2017. augusztus 22., kedd · Hozzászólok

hatar_rendorseg_kabitoszer04_gs

Egyre többször hallhatunk olyat, hogy kábítószerkereső-kutyák segítségével foglalnak le nagy mennyiségű drogot a határátkelőknél. S habár a kocsisorok között a tű a szénakazalban esetéhez hasonlónak tűnhet a csempészek kiszűrése, a négylábúak szinte soha nem tévednek. Ahol jeleznek, ott van valami. Tovább »

Harminchét határsértőt találtak egy kamionban Csanádpalotánál

2017. augusztus 18., péntek · Hozzászólok

Egy kamionban megbújva 37 illegális migránst találtak a rendőrök a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen péntek hajnalban – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t. Tovább »

Szabó Bálint: Hivatali vesztegetés gyanújába keveredhetett Botka László (FRISSÍTVE)

2017. augusztus 15., kedd · 38 hozzászólás

szabo_balint_sajttaj004kf

Rendőri vezetőket korrumpálhatott Botka László – közölte Szabó Bálint sajtótájékoztatóján. A jogász arra kíváncsi, van-e összefüggés a szegedi és megyei rendőrkapitány személyes használatú VIP-parkolóbérletei és aközött, hogy beosztottjaik évekig keresztül ültek bizonyos nyomozások iratain, intézkedések sorát elmulasztva. Tovább »

Bemutatkozott a Mobil Bűnmegelőzési Centrum

2017. augusztus 11., péntek · Hozzászólok

Elsőként Makón találkozhatott a lakosság, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya által, a közelmúltban kapott Mobil Bűnmegelőzési Centrummal. A szakemberek a belvárosban tartottak tájékoztató napot – írja a police.hu. Tovább »

Halálos baleset az M43-as autópályán + FOTÓK, VIDEÓ

2017. augusztus 3., csütörtök · Egy hozzászólás

halalosbaleset_m43_1

Egy ember meghalt, amikor egy teherautó és egy autókat szállító tréler ütközött össze az M43-as autópálya határ felé tartó oldalán, Makó és Csanádpalota között. A rendőrség a forgalmat Apátfalva felé tereli – írja a police.hu. Tovább »

Következő oldal »