Még mindig a gyorshajtás okozza a legtöbb balesetet + VIDEÓ

2017. március 9., csütörtök · Hozzászólok

auto_roncs_baleset

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottságának titkára a megye közlekedésrendészeti helyzetéről adott tájékoztatást – írja a police.hu. Tovább »

Őrizetbe vettek két szegedi férfit, akik kisteleki ingatlanokba törtek be

2017. március 8., szerda · Hozzászólok

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói őrizetbe vettek két szegedi férfit, akik több kisteleki ingatlanba, köztük egy irodaházba törtek be 2016 novemberében – írja a police.hu. Tovább »

Tömegbaleset az M43-ason – Folyamatosan hallgatja meg a rendőrség a tanúkat

2017. február 16., csütörtök · Hozzászólok

Tömegbaleset az M43-ason - Két török, egy román és egy bol

Folyamatosan hallgatja meg a rendőrség a tanúkat az M43-as autópályán szerdán történt, négy halálos áldozattal járó tömegbaleset nyomozása során – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t. Tovább »

Elkészült a rendőrség idei prevenciós falinaptára

2017. január 2., hétfő · Hozzászólok

2017-es FALI NAPTAR 2016_12_02.inddA Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság – követve az előző esztendők hagyományait – a 2017-es évre is elkészítette megelőzési témájú falinaptárát – írja a police.hu. Az idei év kalendáriumát a megyei Bűnmegelőzési Osztály a „biztonság” témakörében állította össze. Tovább »

Betörtek egy kisteleki irodaházba

2016. december 28., szerda · Hozzászólok

kekfeny_rendorseg_szirena

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 500.000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki, a sértett további nettó 650.000 forintot ajánlott fel annak, aki segít kézre keríteni egy Kisteleken történt lopás elkövetőjét. Tovább »

Következő oldal »