Bulvár

Migránsok rekedtek bent egy Röszkénél felborult kisbuszban

Migránsok rekedtek bent egy Röszkénél felborult kisbuszban

2015. augusztus 5., szerda
Migránsok rekedtek bent egy Röszkénél felborult kisbuszban

Kedden három alkalommal riasztották a Csongrád megyei tűzoltókat - az egyik esetben egy felborult kisbuszból kellett kiszabadítaniuk migránsokat.

Szeged, Gyertyános u. 22. szám alatt, fa kidőlt, épületet veszélyeztetett. Szeged, Szabadkai út 49. szám alatt fa ága kerékpárútra szakadt. Mindkét káreseménynél a szegedi tűzoltók avatkoztak be motoros láncfűrésszel. Hajnalban az E-75-ös főút 181 km-nél migránsokat szállító kisbusz vizesárokba hajtott. A bejelentés szerint az ajtót nem tudták kinyitni, személyek a gépjárműben rekedtek. A szegedi egységek riasztását követő percekben az ajtónyitás sikerült, a gépkocsit mindenki elhagyta. Személyi sérülés nem történt. A reggeli órában Szeged, Alsókikötő sor 9. szemben lévő fás-bokros területen kisméretű tűz keletkezett. A szegedi egység kiérkezésre a tűzet eloltották.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.