Testükkel védték a magyar határt a megvadult migránsok rohamától

2017. szeptember 16., szombat · 5 hozzászólás

Két évvel ezelőtt, 2015. szeptember 16-án zajlott a röszkei csata, melynek során a szakszerűen fellépő magyar rendőrök és TEK-esek megállították az országba betörni készülő sok ezer erőszakos, agresszív illegális bevándorlót. Tovább »

Molnár Zsolt: szó sincs felülről nyitott kvótáról, korlátlan számú menekült befogadásáról

2017. szeptember 15., péntek · Egy hozzászólás

A menekültválság csak összefogással oldható meg, a kormány nem teheti kockára a magyar nemzet sorsát, uniós tagságát azzal, hogy nem hajtja végre az Európai Bíróság döntését – jelentette ki Molnár Zsolt (MSZP) országgyűlési képviselő pénteken Röszkén. Tovább »

Továbbra is szükségesek a határ védelmében hozott intézkedések (FRISSÍTVE)

2017. szeptember 15., péntek · Hozzászólok

Szilárd határőrizeti rendszer van Magyarországon, ami hazánk és az unió belbiztonságát egyaránt szolgálja – közölte Bakondi György miniszterelnöki főtanácsadó Röszkén. Kovács Zoltán kormányszóvivő pedig azt hangsúlyozta, hogy a két éve meghozott intézkedésekre továbbra is szükség van, ezeknek köszönhető ugyanis, hogy radikálisan csökkent az illegális határátlépők száma. Tovább »

Harminckét migránst tartóztattak fel Csongrád megyében

2017. szeptember 5., kedd · 2 hozzászólás

Jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra 28 migráns Ásotthalom közelében, Röszkénél négyen próbáltak meg kamionban megbújva bejutni az országba. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket. Tovább »

Negyven kilogramm marihuánát találtak a pénzügyőrök Röszkén

2017. szeptember 3., vasárnap · Hozzászólok

Negyven kilogramm marihuánát találtak a pénzügyőrök egy montenegrói férfi autójában a röszkei határátkelőhelyen, a sofőrt őrizetbe vették – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata vasárnap az MTI-t. Tovább »

Huszonhét kiló marihuánát foglaltak le egy szerb férfi kocsijában Röszkénél

2017. augusztus 16., szerda · Hozzászólok

marihuana_cannabis_kannabisz_kender

Huszonhét kilogramm, mintegy 54 millió forint értékű marihuánát foglaltak le a pénzügyőrök egy szerb férfi kocsijában Röszkénél – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán az MTI-t. Tovább »

A legfinomabb töltött káposztát keresték Röszkén + FOTÓK

2017. augusztus 5., szombat · Hozzászólok

toltottkaposzta_roszke01_gs

Hagyomány és gasztronómia – háromnapos programkavalkáddal várják az érdeklődőket Röszkén. A néptáncosok, fogathajtók, kézművesek, gyermekprogramok és koncertek színesítette falunapokon főzőcsapatok is felvonultatták repertoárjuk legjavát. A mórahalmi Napfény Nyugdíjasklub tagjai söpörték be az elsőnek járó elismerést. Tovább »

Teljes kapacitással működik a röszkei határátkelő + FOTÓK

2017. július 29., szombat · Hozzászólok

roszke_hataratkelo_rendorseg1

Hűtött ásványvízzel kínálják a rendőrök a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen kilépésre várakozó utasokat, ahol szombat délelőttre négyórás várakozás alakult ki. Az átkelőhely teljes kapacitással működik annak érdekében, hogy a határátlépés minél gördülékenyebben történjen – olvasható a police.hu-n. Tovább »

Következő oldal »