Bulvár

A polgárőrök is besegítenek Hannauer Gábor keresésébe

A polgárőrök is besegítenek Hannauer Gábor keresésébe

2014. november 23., vasárnap
A polgárőrök is besegítenek Hannauer Gábor keresésébe
hannauer_gabor_eltunt_police

A szegedi polgárőr egyesületek összefogtak a múlt vasárnap eltűnt Hannauer Gábor keresésébe. A polgárőrök a Tisza töltésén is keresték az eltűnt fiatalembert egészen Algyőig, de sajnos eredménytelenül.

A barátok és családtagok, önkéntesek mellet a polgárőrök is mindent megtesznek a férfi megtalálásért, fényképeket osztottak a tömegközlekedési járművek sofőrjeinek, az ellenőröknek, a taxisoknak. Keresték a bevásárlóközpontok környékén és a város teljes területén. Az önkéntesek és a polgárőrök, addig járják az utcákat, amíg meg nem találják Hannauer Gábort.

Mint azt korábban megírtuk

, a 29 éves szegedi férfi november 16-án, vasárnap este háromnegyed 11 körül tűnt el a Derkovits fasoron. Eltűnésekor piros, hosszú ujjú pólót, fekete, csípőig érő, egyenes szabású kabátot, sötétszürke melegítőnadrágot és szürke színű, fehér talpú edzőcipőt viselt. Hannauer Gábor megtalálásának reményében, illetve a gyorsabb információmegosztás érdekében egy

nyilvános Facebook oldal

is elindult. A Szegedi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik Hannauer Gábor tartózkodási helyéről, vagy látta a férfit, hívja az ingyenes 112-es segélyhívószámot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.