Felismerte lopott biciklijét

2017. szeptember 19., kedd · Hozzászólok

A Szegedi Rendőrkapitányság járőrei egy kerékpárost igazoltattak a belvárosban, amikor egy járókelőnek ismerős lett a kétkerekű. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy az igazoltatott férfi a kerékpárt nem sokkal korábban vihette el, így ellene lopás miatt indult eljárás. Tovább »

Nem nyomoz az ügyészség a szegedi parkolóbérletek ügyében (FRISSÍTVE)

2017. augusztus 23., szerda · 21 hozzászólás

parkolojegyes_tabla02kf

A Központi Nyomozó Főügyészség nem folytat eljárást a szegedi önkormányzat által 2008 és 2012 között ingyenesen kiosztott parkolóbérletek ügyében – tájékoztatta Kovács Katalin szóvivő szerdán az MTI-t. Tovább »

Szabó Bálint: Hivatali vesztegetés gyanújába keveredhetett Botka László (FRISSÍTVE)

2017. augusztus 15., kedd · 38 hozzászólás

szabo_balint_sajttaj004kf

Rendőri vezetőket korrumpálhatott Botka László – közölte Szabó Bálint sajtótájékoztatóján. A jogász arra kíváncsi, van-e összefüggés a szegedi és megyei rendőrkapitány személyes használatú VIP-parkolóbérletei és aközött, hogy beosztottjaik évekig keresztül ültek bizonyos nyomozások iratain, intézkedések sorát elmulasztva. Tovább »

Bicikliket lopott és egy lakásba is betört Szegeden egy férfi

2017. július 26., szerda · Hozzászólok

lopas_rendorseg

Gyanúsítottként hallgattak ki a szegedi nyomozók egy helybéli férfit és társát, akik betörtek egy szegedi lakásba, ahonnan egyebek mellett mobiltelefonokat és ékszereket tulajdonítottak el. Egyikőjük korábban kilenc kerékpárt is ellopott. Tovább »

Kerékpáros nap az iskolában

2017. június 5., hétfő · Hozzászólok

A Szegedi Rendőrkapitányság Városi Balesetmegelőzési Bizottsága a kerékpárosok által okozott személyi sérüléses balesetek számának csökkentése-, valamint a gyermekbalesetek megelőzése érdekében Kerékpáros Projektnapot rendezett – írja a police.hu. Tovább »

Bűnmegelőzési nap a Csongor téri Közösségi Házban az ÁGOTA fiataljainak

2017. április 12., szerda · Hozzászólok

bunmegelozes04_gs

A bűnmegelőzés témakörében szerveztek előadást az ÁGOTA Kulturális és Közösségi Központban. A rendezvény nemcsak a fiatalokat, hanem a középkorúakat és az időseket is megszólította, így csökkentve a generációk közötti szakadékot. Ősszel bűnmegelőzési fesztivált is tart a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató és az ÁGOTA Alapítvány. Tovább »

Következő oldal »