Bulvár

Fiatalkorú banda rabolt péntek éjszaka Szegeden

Fiatalkorú banda rabolt péntek éjszaka Szegeden

2013. március 30., szombat
Fiatalkorú banda rabolt péntek éjszaka Szegeden

Amíg egy fiatalkorú lány rabolt, fiú társai kifosztottak egy erősen ittas állapotban lévő embert Szegeden a Kossuth Lajos sugárúton március 29-én éjfélkor - olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

A fiatalkorúakból álló csoport Szegeden a Kossuth Lajos sugárúton haladt, amikor egy párra lettek figyelmesek. A csapat 14 éves lány tagja megragadta a nő haját és cigit követelt tőle. A sértett átadott 500 forintot, de a támadónak ez sem volt elég, ezer forintot követelt. Végül a társaság eddig ismeretlen tagja szedte le a lányt a nőről. Eközben a kompánia 15 és 17 éves fiú tagjai ismeretlen társukkal kihasználták a férfi ittas állapotát és elvették tőle a nála lévő néhány ezer forintot és az okmányait. A Szegedi Rendőrkapitányság rablás és kifosztás bűntette miatt rendelt el nyomozást az ügyben. Időközben a Gyulai Rendőrkapitányság jelezte, hogy a helyi buszpályaudvarról előállították a 17 éves fiatalembert, ugyanis megtalálták nála a kifosztott férfi okmányait. A szegedi nyomozók a délután és az este folyamán megtalálták és előállították a másik fiút és a lányt is. Előbbi ellen kifosztás, míg utóbbi ellen rablás bűntette miatt indult büntetőeljárás. A rendőrség mindkét fiatalkorút őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.