Előzetesben az élettársát kirabló makói férfi

2017. szeptember 22., péntek · Hozzászólok

A Makói Járási Ügyészség indítványt tett a nyomozási bíró felé, hogy rendelje el annak a helybeli férfinak az előzetes letartóztatását, aki hosszú időn keresztül erőszakoskodott élettársával és még ki is rabolta. Tovább »

Díjkitűzés: 300 ezer forint a nyomravezetőnek

2017. szeptember 7., csütörtök · Hozzászólok

A Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntettének gyanúja miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 300 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki – írja a police.hu. Tovább »

Fellebbeztek az előzetes ellen egy szegedi rablás gyanúsítottjai

2017. augusztus 22., kedd · Hozzászólok

A Szegedi Járásbíróság nem jogerősen elrendelte annak a két gyanúsítottnak az előzetes letartóztatását, akiket rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt vasárnap vett őrizetbe a rendőrség. A bíróság döntése alapján a gyanúsítottak előzetes letartóztatása szeptember 22-ig tart. Tovább »

Előzetesben a rablással gyanúsított férfi

2017. augusztus 10., csütörtök · Hozzászólok

bilincs_rendorseg

A Szegedi Járásbíróság nem jogerősen elrendelte annak a gyanúsítottnak az előzetes letartóztatását, akit rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt hétfőn vett őrizetbe a rendőrség. A bíróság döntése alapján a gyanúsított előzetes letartóztatása 2017. szeptember 9-ig tart. Tovább »

Előzetesét indítványozta az ügyészség a kiskorúakat kirabló hódmezővásárhelyi férfinek

2017. augusztus 9., szerda · Hozzászólok

A Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség indítványt tett a nyomozási bíró felé, hogy rendelje el előzetes letartóztatását annak a helybeli férfinak, aki két kiskorút rabolt ki, valamint hajléktalanokat is bántalmazott. Tovább »

Bíróság előtt a mobilt rabló fiatalok

2017. július 6., csütörtök · Hozzászólok

biro_birosag_jogasz_ugyved

A Makói Járási Ügyészség gyorsított eljárásban állítja bíróság elé azt a két makói fiatal férfit, akik június 13-án, Makón, elkérték a sértett mobiltelefonját, majd miután az egyik vádlott fejbe ütötte a sértettet, a mobilt elvitték. Tovább »

Rablás miatt ismeretlen tettes ellen nyomoz a rendőrség

2017. május 26., péntek · Hozzászólok

kekfeny_rendorseg_szirena

A Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntettének gyanúja miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 200.000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki. Tovább »

Vádat emelt az ügyészség a besurranó rablóval szemben

2017. április 10., hétfő · Hozzászólok

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt azzal a szegedi férfival szemben, aki november 19-én surrant be egy szegedi ingatlanba, majd a hazaérkező tulajdonost bántalmazta azért, hogy a lakásból összeszedett készpénzt és ékszert el tudja vinni. Tovább »

Börtönbüntetésre ítélték a dohányboltokat kirabló férfit

2017. április 7., péntek · Hozzászólok

biro_birosag_per_itelet

A Szegedi Járásbíróság nem jogerősen bűnösnek mondta ki azt a férfit, aki egy budapesti és egy szegedi dohányboltot is kirabolt. Halmazati büntetésül 3 év 6 hónap börtönben végrehajtandó szabadságvesztésre és 4 év közügyektől való eltiltásra ítélte. Tovább »

Idős édesanyját és mostohaapját bántalmazó, kirabló férfi ellen emelt vádat az ügyészség

2017. április 7., péntek · Hozzászólok

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt azzal a kisteleki férfival szemben, aki a vele egy ingatlanban élő édesanyját és mostohaapját éveken keresztül rendszeresen bántalmazta és tőlük egy alkalommal, erőszakkal pénzt vett el. Tovább »

Rablás és kiskorú veszélyeztetése miatt ítélt el a bíróság egy román férfit

2017. március 29., szerda · Hozzászólok

biro_birosag_jogasz_ugyved

Hat év börtönben végrehajtandó szabadságvesztésre és hat év Magyarország területéről történő kitiltásra ítélték azt a román állampolgárságú férfit, aki fiatalkorú társával kirabolt egy kerékpárost Kisteleken. Tovább »

Bűnösnek mondta ki a Szegedi Törvényszék a mankóval közlekedő fiú kirablóit

2016. december 5., hétfő · Hozzászólok

A Szegedi Járásbíróság nem jogerősen bűnösnek mondott két vádlottat társtettesként elkövetett rablás bűntettében, egy vádlottat bűnsegédként elkövetett rablás bűntettében, ezért őket 2 évi, 1 évi próbaidőre próbára bocsátotta, harmadik társukat pedig megrovásban részesítette. Az első és a másodrendű vádlottak a próbaidő tartama alatt pártfogó felügyelet alatt állnak. Tovább »

Előzetes letartóztatását indítványozta az ügyészség a biztonsági őrt fenyegető rablónak

2016. november 29., kedd · Hozzászólok

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség az előzetes letartóztatását kezdeményezte annak a szegedi férfinak, aki november 26-án, miközben a ruházatába rejtett termékekkel kívánt távozni az üzletből, az őt feltartóztató biztonsági őrt megfenyegette azzal, hogy megszúrja. Tovább »

Százezer forintos nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség egy nagylaki rablás ügyében

2016. november 25., péntek · Hozzászólok

kekfeny_rendorseg_szirena

A Makói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntettének gyanúja miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen. Az ügyben a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó százezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki. Tovább »

Előzetes letartóztatásban a szegedi dohánybolti rabló

2016. november 22., kedd · Hozzászólok

bilincs_rendorseg

A Szegedi Járásbíróság nem jogerősen elrendelte annak a gyanúsítottnak az előzetes letartóztatását, akit több nemzeti dohányboltban elkövetett rablás bűntettének, illetve annak kísérletének megalapozott gyanúja miatt vasárnap vett őrizetbe a rendőrség. A bíróság döntése alapján a gyanúsított előzetes letartóztatása 2016. december 22-ig tart. Tovább »

Előzetesben a forráskúti rablók

2016. november 14., hétfő · 2 hozzászólás

rablo_orizetben

A Szegedi Járásbíróság a hétvégén nem jogerősen elrendelte annak a két gyanúsítottnak az előzetes letartóztatását, akiket rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt szerdán vett őrizetbe a rendőrség. A bíróság döntése alapján a gyanúsítottak előzetes letartóztatása 2016. december 12-ig tart. Tovább »

Hét évre ítélték Szegeden a dohányboltokat fosztogató abonyi férfit

2016. szeptember 21., szerda · Hozzászólok

Jogerősen hét év börtönbüntetéssel sújtotta a Szegedi Ítélőtábla szerdán azt az abonyi férfit, aki társaival 2014-ben több dohányboltot is kifosztott, az egyik helyen pedig életveszélyesen megsebesítette az őt tetten érő embert.
Tovább »

Előzetesben a szegedi rablók

2016. szeptember 12., hétfő · Hozzászólok

A Szegedi Járásbíróság a hétvégén elrendelte annak a három férfinak az előzetes letartóztatását, akiket társtettességben, csoportosan elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt pénteken vett őrizetbe a rendőrség. A bíróság döntése alapján a gyanúsítottak előzetes letartóztatása egy hónapig tart.
Tovább »

Vádat emeltek a makói idős nénit kirabolni szándékozó férfival szemben

2016. augusztus 17., szerda · Hozzászólok

A Makói Járási Ügyészség vádat emelt azzal a helybeli férfival szemben, aki idén februárban próbált meg kirabolni egy időskorú sértettet súlyos sérüléseket is okozva neki – közölte a Csongrád Megyei Főügyészség. Tovább »

Előzetesét indítványozta az ügyészség az áruházi rablónak

2016. augusztus 11., csütörtök · Hozzászólok

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség indítványt tett a járásbíróság felé, hogy rendelje el annak a szegedi férfinak az előzetes letartóztatását, aki egy hónapon belül kétszer is rablást követett el ugyanabban a bevásárlóközpontban. Tovább »

Előzetesben a klárafalvi rablók

2016. július 26., kedd · Egy hozzászólás

A Szegedi Járásbíróság nem jogerősen házi őrizet, illetőleg előzetes letartóztatás kényszerintézkedést rendelt el azzal a három nővel szemben, akiket rablás bűntette és más bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt vett őrizetbe a rendőrség. A bíróság döntése alapján a gyanúsítottak előzetes letartóztatása, illetőleg házi őrizete az elsőfokú bíróság tárgyalás előkészítése során hozandó határozatáig, de legfeljebb egy hónapig tart. Tovább »

Következő oldal »