Bulvár

A kemény fagy miatt nem tudják megnyitni a szegedi rakpartot

A kemény fagy miatt nem tudják megnyitni a szegedi rakpartot

2010. január 28., csütörtök
A kemény fagy miatt nem tudják megnyitni a szegedi rakpartot

A fagy miatt nem tudják megnyitni a szegedi rakpartot, pedig a Tisza apadása már lehetővé tenné ezt - közölte az Alsó-Tisza Vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság vezetője csütörtökön az MTI-vel.

A Tisza vízszintje jelenleg már lehetővé tenné a rakpart megnyitását, azonban az utóbbi napok hideg, fagyos időjárása miatt az út felületén lerakódott iszap megfagyott, illetve a korábbi csapadék és víz miatt is vastag jég borítja az utat – közölte

Dobi László

. A hideg idő miatt az utat jelenleg nem lehet letakarítani, a munka csak az időjárás enyhülését követően végezhető el. A rakpart csak ezt követően nyitható meg a forgalom előtt – tette hozzá a szakember. A szegedi rakpartot a Tiszán levonuló árhullám miatt január 3-án kellett lezárni, ez az első napokban komoly közlekedési dugókat okozott a csongrádi megyeszékhelyen, ahol a villamoshálózat felújítása miatt több ponton is forgalomkorlátozás van érvényben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.